Redactia.ro
Home » Știri » Rugăciune de dezlegare a cununiilor. Se rostește de cei care nu reușesc să se căsătorească

Rugăciune de dezlegare a cununiilor. Se rostește de cei care nu reușesc să se căsătorească

Rugăciune de dezlegare a cununiilor. Se rostește de cei care nu reușesc să se căsătorească

Iată rugăciunea de dezlegare a cununiilor și care se rostește de cei care nu se pot căsători sau care nu reușesc să se căsătorească.

Rugăciune de dezlegare a cununiilor. Se rostește de cei care nu reușesc să se căsătorească

Iată o rugăciune puternică, pentru care cei care își doresc să se căsătorească și nu pot. Înainte de a fi rostită pentru prima dată, trebuie să ții post timp de o săptămână, apoi să te spovedești și să te împărtășești.

„Doamne Isuse Hristoase, Dumnezeu cel atotputernic, care ai distrus împărăția diavolului și prin Biserica ta ai întemeiat o nouă împărăție pe pământ, iar pe noi nevrednicii tăi preoți ne-ai investit cu puterea ta dumnezeiască; cel care ai spus ucenicilor tai: Mi s-a dat toată puterea în cer și pe pământ și această putere v-o dau și vouă…, milostivește-te acum și îndepărtează, prin ruga mea, de la slujitorul tău N. (se spune numele…), toate farmecele, toate vrăjile și binecuvântează-1 cu împlinirea dorinței lui de căsătorie, înlăturând în vederea aceasta toate piedicile.

Dumnezeule atotputernic, care l-ai creat pe om întru bunătatea ta și binecuvântându-1, ai zis: „Nu este bine ca omul să fie singur; să-i facem un ajutor asemenea lui“ și din coastă i-ai zidit femeie și, binecuvântându-i, le-ai dat legea: „Creșteți, înmulțiți-vă și moșteniți pământul“: cel care ai binecuvântat nunta din Canna Galileei și ai orânduit taina căsătoriei, pentru binele și ajutorul omului pe pământ; cel care ai zis prin marele tău Apostol Paul: „Cel ce-și căsătorește fata, bine face!”, milostivește-te și binecuvântează pe slujitorul tău N (se spune numele complet…), orânduind și pentru el cărarea unei căsătorii grabnice și reușite.

Scoate deci în calea lui pe cea hărăzită de tine să fie partea lui, să fie soția lui, după sfânta ta lege și orânduire și pe care s-o înzestrezi cu caracter blând, blajin, cu cumințenie și cu dragoste deplină și sinceră pentru căminul ce-1 va întemeia. Îndepărtează, Doamne, de la slujitorul tău N. (se spune numele complet…) toate farmecele, vrăjile, greutățile și piedicile.

Izbăvește-1 necontenit de uneltirile vrăjmașilor săi și dăruiește-i cu mărinimie sănătate deplină, liniște sufletească, câștig spiritual și realizarea dorințelor bune și sfinte. Prin Cristos Domnul nostru. Amin. Tatăl Nostru… Bucură-te Maria,… Slava Tatălui…”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: