Redactia.ro
Home » Știri » Rugăciune veche de 2000 de ani către Maica Domnului. Un izvor de miracole și binecuvântări

Rugăciune veche de 2000 de ani către Maica Domnului. Un izvor de miracole și binecuvântări

Cine e tânăra bogată care a renunțat la averi după ce a auzit o rugăciune de 1 Martie? Povestea pe care puțini români o cunosc

Iată rugăciunea veche de 2000 de ani către Maica Domnului care este considerată un izvor de miracole și binecuvântări!

Rugăciune veche de 2000 de ani către Maica Domnului

Rugăciunea rămâne o călăuză stabilă și puternică pentru cei credincioși. Un exemplu notabil al puterii rugăciunii îl constituie o închinare veche de aproape 2.000 de ani, dedicată Maicii Domnului, care a adus miracole și binecuvântări neașteptate pentru cei ce au chemat-o cu inimile deschise.

Această rugăciune scurtă și profundă este în fapt un imn sacru din secolul III, parte a Sfintei Liturghii, transmițându-și puterea spirituală de-a lungul timpului. S-a păstrat grație unui fragment de papirus egiptean descoperit în Biblioteca John Rylands din Manchester în anul 1917. Această bucată fragilă de istorie, cu dimensiuni de 18 pe 9,4 centimetri, a conținut cuvintele acestei rugăciuni în limba greacă, deschizând uși către înțelegerea și puterea sa transcendentă.

Rugăciunea veche de 2000 de ani care face miracole

În 1938, profesorul C. H. Roberts publică acest fragment într-un efort de a împărtăși lumii descoperirea sa semnificativă. Împreună cu colegul său E. Lobel, s-a concluzionat că textul acestui imn nu putea fi mai vechi de secolul al III-lea d.Hr., având probabil originile între anii 250 și 300. Astfel, această rugăciune a traversat secole și a străbătut granițele culturale și religioase, , potrivit basilica.ro.

Sub milostivirea ta scăpăm, Născătoare de Dumnezeu, rugăciunile noastre nu le trece cu vederea în nevoie, ci din primejdie ne izbăvește pe noi, una curată, una binecuvântată”,

Un izvor de miracole și binecuvântări

Această rugăciune se remarcă prin simplitatea și profunzimea sa. În doar câteva cuvinte, ea subliniază puterea Născătoarei de Dumnezeu de a interveni în momente de nevoie și primejdie. Credința în această intervenție divină a împărtășit speranță și alinare în sufletele celor care au strigat către ea. Numeroase mărturii ale credincioșilor din diferite perioade și culturi au evidențiat minunile și schimbările semnificative care au urmat după rostirea acestei rugăciuni.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: