Redactia.ro
Home » Știri » Rugăciunea care le apără pe femeile ce se confruntă cu probleme grave. Trebuie rostită astăzi, pe 5 februarie

Rugăciunea care le apără pe femeile ce se confruntă cu probleme grave. Trebuie rostită astăzi, pe 5 februarie

Ziua de 5 februarie marchează o sărbătoare deosebită pentru credincioși, concentrându-se în special pe venerarea Sfintei Mucenițe Agata, o figură cu o putere divină recunoscută în mod special pentru protejarea femeilor care se confruntă cu suferința provocată de cancerul la sân. Această sărbătoare devine un moment de adâncă rugăciune și conexiune spirituală, în special pentru femeile din întreaga lume, cărora li se oferă o sursă de sprijin și alinare în fața provocărilor grave de sănătate.

Sfânta Muceniță Agata este privită ca o apărătoare dedicată tuturor femeilor, indiferent de natura problemei de sănătate cu care se confruntă. Este considerată o sursă de putere divină și vindecare, fiind chemată în rugăciune de credincioși cu speranța că, prin intermediul ei, vor primi alinare și vindecare. În mod special, această sfântă este recunoscută pentru grija sa față de femeile afectate de cancerul la sân, oferindu-le un refugiu divin și o forță interioară în lupta cu această temută boală.

Rugăciunea către Sfânta Muceniță Agata

O rugăciune deosebită și miraculoasă este dedicată Sfintei Mucenițe Agata, iar credincioșii sunt îndemnați să o rostească în această zi semnificativă, fie că este dimineața sau seara. Această rugăciune este percepută ca având o putere extraordinară, aducând pacea sufletească și acționând ca un scut protector împotriva problemelor grave de sănătate. Cuvintele acestei rugăciuni devin un canal prin care credincioșii se conectează cu divinul și cer ocrotire și îndrumare în fața incertitudinii și a suferinței.

Credința în puterea Sfintei Mucenițe Agata devine o sursă de speranță și confort pentru femeile care se confruntă cu amenințarea cancerului la sân. Rugăciunea închinată acestei sfinte nu este doar un act formal, ci devine o expresie sinceră a dorinței de vindecare și protecție. Această conexiune spirituală oferă credincioșilor un sentiment de sprijin divin în momente dificile, umplând inimile cu speranță și încredere în puterea vindecătoare a divinului.

Rugăciunea care trebuie rostită pe 5 februarie

”Agata cea cu nume mare, mireasă a lui Hristos nestricată, frumuseţe dumnezeiască pusă de o parte şi muceniţă împodobită, fă pomenire de cei ce te cinstesc cu credinţă, fecioară înfrumuseţată, ca să afle dezlegare de păcate cei ce săvârşesc cu bucurie sfântă pomenirea ta.

Ajută-mi, muceniţă, purtătoare de biruinţă, curată, ca Hristos, Judecătorul tuturor să-mi fie milostiv, cu rugăciunile tale, rogu-mă, prea cinstită. Şi nu înceta rugând pururea pe Cel milostiv să curăţească mulţimea greşalelor mele, ceea ce eşti podoaba mucenicilor. Amin”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: