Redactia.ro
Home » Stil de viață » Rugăciunea care te ajută să adormi! Aduce nopți liniștite până și bolnavilor

Rugăciunea care te ajută să adormi! Aduce nopți liniștite până și bolnavilor

GALERIE FOTO (2) Rugăciunea din Vinerea Mare care îți curăță sufletul și-ți luminează viața 

Rugăciunea este cel mai bun mod de a comunica cu Dumnezeu. Fiecare ar trebui să spună o rugăciune înainte de culcare și oricând simte nevoia să se apropie de Domnul. Iată aici un model care te va ajuta să ai un somn liniștit, fără coșmaruri, netulburat. Se spune că face minuni chiar și pentru cei mai bolnavi oameni.

Rugăciunea pentru un somn liniștit

Orice bun credincios ar trebui să spună înainte de culcare o rugăciune pentru somn liniștit. Se spune că apropierea de Dumnezeu este cheia unei vieți liniștite, ceea ce înseamnă că nimic nu ne poate relaxa mai tare decât o discuție cu El. Iată aici cea mai puternică rugăciune, care face minuni și pentru cei bolnavi, care nu își găsesc liniștea.

Vezi și: Cea mai puternică rugăciune a soților! Te ajută să îți reunești familia

Preoții spun că orice creștin trebuie să lase relele și gândurile necurate deoparte când pune capul pe pernă. În cazul în care tot nu reușești să adormi, ia o icoană și rostește următoarea rugăciune. Se spune că te scapă de coșmaruri și te ajută să scapi de insomnii.

După rugăciune poți face mătănii, poți începe să postești și să ai o viață liniștită. Atenție, ține alături o icoană și aprinde o lumânare! Poți chiar să pui câte o lumânare în fiecare colț al camerei în care te afli și să ții becul stins, pentru o conexiune și mai puternică cu Dumnezeu.

„Slavă Ție, Dumnezeul nostru, slavă Ție.

Împărate ceresc, Mângâieto­rule, Duhul adevărului, Care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, Vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și Te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea și mântuiește, Bunule, sufletele noastre“, iar la final trebuie spus de 3 ori „Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fără de moarte, miluiește-ne pe noi“.

Rostește apoi și rugăciunea Tatăl Nostru, comună și foarte puternică. Mai apoi se spun și troparele de umilință și Rugăciunea întâi, a Sfântului Macarie cel Mare, către Dumnezeu Tatăl, care se încheie cu paragraful:

„Și mă izbăvește, Doamne, de gândurile cele deșarte, care mă întinează, și de poftele cele rele. Că a Ta este împărăția, puterea și slava, a Tatălui și a Fiului și a Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin“.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: