Redactia.ro
Home » Stil de viață » Rugăciunea ce trebuie rostită în Postul Crăciunului. Te va proteja zilnic

Rugăciunea ce trebuie rostită în Postul Crăciunului. Te va proteja zilnic

Cea mai puternică rugăciune pentru iertarea păcatelor din Postul Crăciunului. Rostește-o astăzi, către Sfântul Ignatie

Am intrat în Postul Crăciunului, care reprezintă ultimul post din anul calendaristic pentru credincioși. În această perioadă de 40 de zile, există anumite aspecte importante pe care toți credincioșii ar trebui să le aibă în vedere. De asemenea, există o rugăciune deosebit de semnificativă care trebuie rostită în timpul acestui post.

Postul Crăciunul a început pe 14 noiembrie

Postul Crăciunului este primul post din calendarul bisericesc și ultima perioadă de abstinență din anul calendaristic. Începe în ziua Lăsata secului, care, de obicei, este pe 14 noiembrie, cu excepția situațiilor în care această dată coincide cu o zi de miercuri sau vineri, caz în care postul începe cu o zi mai devreme.

Acest post durează până la 24 decembrie și are o durată de 40 de zile, amintind de postul lui Moise de pe Muntele Sinai, când acesta aștepta primirea cuvintelor divine scrise pe tablele Legii. Scopul acestui post este pregătirea spirituală pentru sărbătoarea Nașterii Domnului, atunci când credincioșii sărbătoresc venirea lui Isus Hristos pe pământ.

Postul Crăciunului nu se rezumă doar la abținerea de la anumite alimente, ci implică și renunțarea la alte păcate și obiceiuri nocive, cum ar fi lăcomia, invidia, egoismul, gândurile necurate și vorbele urâte. Credincioșii sunt îndemnați să se concentreze pe postul sufletesc și să ceară iertare pentru păcatele lor în această perioadă.

Rostește această rugăciune zilnic pentru a te feri de necazuri și a avea spor în casă

Iisuse, Cel ce ai descoperit gândurile cele rele ale lui Irod, descoperă gândurile rele ale vrăjmaşilor noştri; Iisuse, mielul cel nevinovat, nu ne da nouă, ca prin păcatele noastre, să fim ucigaşi ca Irod;

Iisuse, Cel ce cunoşti gândurile oamenilor, mintea noastră de gândurile cele rele o curăţeşte; Iisuse, Cel ce Te-ai ascuns de Irod cel rău, nu Te ascunde de noi, păcătoşii;

Iisuse, Cel ce ai fugit de mânia lui Irod, acoperă-ne şi pe noi de mânia oamenilor, care se pornesc cu răutate asupra noastră; Iisuse, Cel ce pe Irod ca pe un făcător de rele l-ai arătat, arată şi pe cei ce în ascuns ne fac nouă rău;

Iisuse, Cel ce iubeşti pe toţi oamenii, dă-ne şi nouă să iubim pe toţi, şi chiar pe vrăjmaşii noştri; Iisuse, Fiul lui Dumnezeu, Cel ce cu trupul în peşteră Te-ai născut, mântuieşte-ne! Amin!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: