Redactia.ro
Home » Stil de viață » Rugăciunea de sâmbătă seara. Rostește aceasta rugăciune pentru a tine răul departe de tine

Rugăciunea de sâmbătă seara. Rostește aceasta rugăciune pentru a tine răul departe de tine

Rugăciunea care te scapă de orice rău! Rostește-o seară de seară, timp de o lună

Rugăciunea este un element fundamental în viața creștinilor, o practică spirituală care îi ajută să-și exprime credința și să stabilească o legătură cu Dumnezeu. Iată importanța rugăciunii pentru creștini și motivele pentru care aceștia consideră că este esențială în viața lor de credință. Ce rugăciune trebuie să rostești sâmbătă seara.

Comunicarea cu Dumneze este esențială în viața creștinilor

Pentru creștini, rugăciunea reprezintă o formă de comunicare directă cu Dumnezeu. Aceasta le oferă oportunitatea de a Îl adresa pe Dumnezeu cu gândurile, sentimentele și cererile lor, creând astfel o conexiune spirituală profundă. Rugăciunea este adesea un refugiu pentru creștini în momentele de suferință, dezamăgire sau provocare. Aceasta le oferă o sursă de confort și speranță, ajutându-i să facă față cu mai mult curaj și încredere obstacolelor vieții.

Prin rugăciune, creștinii caută înțelepciune și îndrumare din partea lui Dumnezeu în luarea deciziilor importante. Ei cred că pot primi răspunsuri la întrebările lor și că pot descoperi voia divină prin această practică spirituală. Rugăciunea joacă un rol esențial în menținerea și dezvoltarea legăturii creștinilor cu credința lor.

Aceasta îi ajută să-și reafirme credința și să-și consolideze identitatea religioasă într-o lume diversă. Creștinii folosesc rugăciunea pentru a găsi pace interioară și pentru a face față stresului și anxietății. În timpul rugăciunii, ei lasă în grija lui Dumnezeu grijile și temerile lor, ceea ce contribuie la o stare de liniște și încredere.

Rugăciunea pe care trebuie să o rostești sâmbătă seara

„Doamne Isuse Hristoase, Judecătorul meu Preadrept! Cunosc ca păcatele mele sunt fără de număr. De aceea, Te rog în această zi, în care de Iosif și Nicodim pus fiind în Mormânt, Te-ai pogorât în iad cu Sânftul și Îndumnezeitul Tău suflet și de acolo ai depărtat întunericul cu lumina Dumnezeirii Tale și ai adus bucurie nespus de mare strămoșilor noștri, căci i-ai mântuit de sclavia cea cumplită și i-ai suit în rai.

Îngroapă păcatele și cugetele mele rele și viclene, ca să piară din mintea mea și să nu se mai lupte cu sufletul meu. Luminează întunecatul iad al inimii mele, alungă întunericul păcatelor mele și suie mintea mea la cer, ca să mă bucur de Fața Ta. Așa Doamne, primește umila mea rugăciune ca o tămâie mirositoare, pentru rugăciunile iubitei Tale Maici, care Te-a văzut pe Cruce pironit între doi tâlhari, și de durerile Tale cumplite i s-a rănit inima, care împreună cu ucenicii și cu mironosițele Te-au pus în mormânt, care a treia zi Te-au văzut înviat din morți și la Înălțarea Ta Te-a văzut Suindu-Te de la pământ la cer, însoțit de Sfinții Tăi Îngeri.

Nu încetați a vă ruga, pentru că prin rugăciunile voastre, păcătoșii să căștige iertarea, săracii ajutorul, întristații mângâiere, bolnavii sănătate, cei slabi la minte înțelepciune, cei tulburați, liniște, cei asupriți, ocrotire și toți împreună Darul lui Dumnezeum spre folosul cel sufletesc, în mărirea lui Dumnezeu Celui în Treime lăudat, Căruia i se cuvinte cinte și închinăciune în veci. Amin”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: