Redactia.ro
Home » Știri » Rusoaica fotomodel găsită moartă în faţa unui hotel din Turcia, UCISĂ? Ultimele imagini cu ea în viaţă spun multe

Rusoaica fotomodel găsită moartă în faţa unui hotel din Turcia, UCISĂ? Ultimele imagini cu ea în viaţă spun multe

GALERIE FOTO (2)

Sofia Olifirenko, rusoaica fotomodel găsită moartă în faţa unui hotel din Turcia, a fost ucisă? Soţul ei susţine această teorie. Camerele de supraveghere publice au surprins ultimele imagini cu femeia în viaţă.

Principalul suspect în acest caz a fost audiat şi apoi eliberat de poliţiştii turci. Susţine că femeia s-ar fi sinucis.

Sofia se clatină şi se ţine de pereţi

În respectivele cadre, se vede cum Sofia Olifirenko se clatină şi se sprijină de un perete. Potrivit presei turce, înregistrarea a fost făcută doar cu câteva ore înainte ca fotomodelul să moară.

Era în drum spre hotelul unde era cazată, însă nu a ajuns singură aici, ci alături de un bărbat, care a şi fost reţinut de poliţia turcă. Acesta susţine că Sofia s-ar fi sinucis.

Soţul acuză o crimă

Suspectul a fost eliberat imediat după ce a fost audiat, însă se află sub control judiciar. Istvan Sarkozy, soţul român al fotomodelului rus, este convins că soţia sa a fost drogată şi ucisă.

A ucis-o cineva, sigur a fost aruncată. Probabil a drogat-o cineva. Ea niciodată în viaţa ei nu a luat droguri. Sunt sigur că ea nu ar fi făcut aşa ceva”, a spus soţul ei.

Sofia era o rusoaică superbă din Vladivostok. La fel ca soţul ei, tânăra de 23 de ani era un celebru top model internaţional. Cei doi s-au căsătorit în luna februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, la Oradea.

Ancheta a stabilit că femeia s-a înregistrat la hotel sub un alt nume: Alexandra V.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: