Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Crimă teribilă în Iași: Un bărbat a fost găsit fără suflare pe trotuar. Polițiștii l-au capturat pe agresor

FOTO Crimă teribilă în Iași: Un bărbat a fost găsit fără suflare pe trotuar. Polițiștii l-au capturat pe agresor

GALERIE FOTO (2)

Pe un trotuar din Iași a fost găsit fără suflare un bărbat. Acesta a fost bătut cu bestialitate. Anchetatorii i-au dat de urmă persoanei care a comis această crimă atroce. Iată toate detaliile

Crimă teribilă în centrul orașului Iași

O crimă de neimaginat a avut loc în centrul orașului Iași. Un bărbat a fost găsit pe trotuar, fără nicio suflare, iar polițiștii au fost nevoiți să tragă focuri de armă pentru a-l prinde pe individul ce părea să fie agresorul lui. Important este că suspectul a fost urmărit până anchetatorii au reușit să-l prindă.

Bărbatul găsit mort a fost bătut cu bestialitate

Toată povestea a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 23:00, când un ieșean a sunat la 112 și a anunțat că pe trotuar se află un bărbat care nu mai prezintă semne de viață. Din păcate paramedicii SMURD și cei de la ambulanță nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, deoarece era deja mort.

Poliția a început ancheta prin verificarea îndetaliată a camerelor de supraveghere din zonă. În urma vizionării imaginilor din seara cu pricina, anchetatorii au identificat  un grup de tineri care se aflau în fața unui bar în jurul orei 9:30. Pe imagini se poate vedea faptul că la un moment dat, o persoană care pare că s-ar fi cunoscut cu aceștia a trecut prin zonă. Deodată a început o încăierare verbală, probabil aceștia aducând injurii unul la adresa celuilalt.

Odată ce victima s-a îndepărtat de grup, unul dintre tineri merge și îl lovește puternic, moment în care restul tinerilor au sărit în ajutorul agresorului și au început să lovească cu bestialitate victima, cu pumnii și picioarele.

Din păcate victima a rămas la pământ, moment în care a rămas fără suflare.

Cine este criminalul din Iași

Polițiștii au reușit să identifice agresorul și au mers în fugă să-l captureze. Cezar Bercu, criminalul din Iași le-a dat bătăi de cap anchetatorilor. Nu se știe dacă a droit să-l omoare pe bărbat, dar cert este că va răspunde penal pentru fapta lui.

Polițiștii au fost nevoiți să folosească focuri de armă pentru a-l imobiliza pe criminal. Ulterior a fost dus de către oamenii legii, la secția nr.1 de poliție, unde a fost reținut timp de 24 de ore. Bărbatul va merge fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile până va fi judecat și i se va atribui sentința finală.

Sursa foto: bzi.ro
Sursa foto: bzi.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: