Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat adevărul! Mai sunt sau nu împreună Ema și Răzvan de la Insula Iubirii?

S-a aflat adevărul! Mai sunt sau nu împreună Ema și Răzvan de la Insula Iubirii?

GALERIE FOTO (5)

Este informația neașteptată a momentului! S-au aflat mai multe detalii cu privire la cuplul format dintre Ema și Răzvan, de la Insula Iubirii. La finalul filmărilor pentru emisiunea de pe Antena 1, cei doi au luat o decizie care i-a șocat chiar și pe apropiații lor.

Una dintre cele mai iubite emisiuni din acest moment este de departe Insula Iubirii, motiv pentru care tot mai multe persoane se întreabă ce se va întâmpla cu toate cuplurile din acest sezon. Primele informații au ieșit la iveală după numai două săptămâni de la începutul emisiunii.

Ce s-a întâmplat cu Ema și Răzvan, după Insula Iubirii

Ema și Răzvan au pășit cu încredere în competiție din dorința de a descoperi dacă dragostea lor este sau nu reală și sunt pregătiți să facă pasul cel mare. Astfel, rolul ispitelor părea a fi destul de greu, la prima vedere. Un anunț făcut în urmă cu puțin timp avea să zdruncine la propriu așteptările fanilor celor doi.

Se pare că Viperele Vesele au intrat în posesia unor informații de-a dreptul valoroase cu privire la relația pe care Ema și Răzvan ar fi avut-o după filmările de la Insula Iubirii. Mai exact, în cadrul competiției cei doi s-ar fi apropiat periculos de mult de ispitele Romeo, respectiv, Daria, ceea ce a dus la zdruncinarea armoniei.

„Apropierile dintre Ema și Romeo, dar și dintre Răzvan și ispita Daria au zdruncinat doar pentru scurt timp armonia cuplului, cei doi având o relație și la ora actuală”, se arată în anunțul făcut public de Viperele Vesele.

Totuși, dragostea dintre cei doi pare că a fost mult mai puternică, motiv pentru care au reușit să treacă peste acest moment și să rămână împreună. Dovada clară de iubire este și un videoclip postat pe TikTok de către Răzvan pe data de 17 iunie 2023, unde îi face o declarație de dragoste partenerei sale. Aceasta nu a stat prea mult pe gânduri și i-a comentat cu trei inimioare.

@tm91rck♬ sunet original – Razvan AMERICANU da, eu sunt !

Ce se întâmplă cu celelalte cupluri

Ispitele din acest sezon par că au avut o misiune destul de complicată, deoarece concurenții s-au ținut pare pe poziții. Se pare că Bogdan și Claudia, Ana Maria și Marius și Cristina și Iulian au sfârșit împreună, potrivit informațiilor furnizate de sursa amintită anterior.

„În toate celelalte cupluri nu au existat mari discuții, nu au existat probleme, putem spune chiar că a domnit armonia și, evident, au părăsit insula împreună”, se arată pe contul de Instagram al Viperelor Vesele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: