Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat! Andreea Antonescu va avea un meniu de cinci stele la botezul fiicei sale. Se vor servi 4 feluri de mâncare

S-a aflat! Andreea Antonescu va avea un meniu de cinci stele la botezul fiicei sale. Se vor servi 4 feluri de mâncare

GALERIE FOTO (2)

Andreea Antonescu s-a ocupat meticulos de toate detaliile pentru botezul fiicei sale. Micuța Venice Victoria, care s-a născut în luna decembrie, urmează să primească sacramentul creștin al botezului, iar părinții săi s-au asigurat că toți invitații se vor simți minunat în această ocazie specială.

Artista a stabilit data botezului fiicei sale pentru 24 iunie și a ales o locație frumoasă situată la marginea Pădurii Snagov. Ea a luat toate măsurile necesare pentru a organiza o petrecere deosebită în onoarea bebelușului său. Slujba de botez va fi oficiată de același preot care a botezat-o și pe Sienna, fiica mai mare a Andreei Antonescu.

Ce meniu a ales Andreea Antonescu pentru botez

Recent, artista a stabilit și meniul cu care intenționează să își surprindă invitații la petrecere. Andreea Antonescu a dorit să combine elemente tradiționale cu unele sofisticate, astfel încât să satisfacă toate gusturile.

Momentul dulce al serii va fi cu adevărat special, deoarece alegerea tortului i-a dat mari bătăi de cap mamei. Ea a avut de ales între 12 sortimente diferite de tort și a optat pentru unul cu aromă de fistic, sperând că va fi pe placul invitaților.

„Am ales tortul cu fistic, Tort Pistachio Flavor, pentru că toate celelalte produse care au fost la degustare mi-au plăcut la maxim și atunci nu am mai simțit nevoia să mai schimb ceva din meniul pe care îl alesesem din prima”, a povestit Andreea Antonescu.

Meniul întreg pentru botez

Aperitiv:
– Macarons cu brânză de capră și nuci
– Mousse de brânză cu salsa de trufe și prosciutto
– Creme Royale cu dulceață de ananas și fructe proaspete
– Piure de mazăre cu chorizo crocant și microplante
– Tartar de somon cu icre tobiko și susan
– Cheesecake risotto și jeleu de rodie
– Mousse din pește afumat cu creveți și ou de prepeliță
– Roast beef cu sos aioli și capere

Fel de pește:
– File de somon servit cu gyoza cu legume în sos asiatic ușor picant și salată de urechi de lemn și castraveți

Fel tradițional:
– Sarmale în foi de viță servite cu bacon crocant, mămăligă și ardei iute

Fel principal:
– Mușchi de vită la grătar, porc și pui sous vide cu piure de trufe

Tort:
– Pistachio Flavor (aromă de fistic)

Andreea Antonescu a luat în considerare diverse preferințe culinare, oferind o varietate de gusturi și combinații interesante. Alegerea sa a inclus preparate sofisticate și rafinate, dar nu a uitat nici de tradițiile culinare românești, incluzând sarmalele în meniu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: