Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat cauza tragică a morții elevei de 16 ani, implicată într-un moment intim cu un tânăr de 19 ani. Ce s-a întâmplat, de fapt, la Piatra Neamț 

S-a aflat cauza tragică a morții elevei de 16 ani, implicată într-un moment intim cu un tânăr de 19 ani. Ce s-a întâmplat, de fapt, la Piatra Neamț 

Sinistru! O femeie a crezut că a găsit un colet în lanul de porumb între Botoșani și Suceava. Când s-a apropiat a descoperit un corp neînsuflețit, învelit în scotch 

S-a aflat cauza tragică a morții elevei de 16 ani, implicată într-un moment intim cu un tânăr de 19 ani. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, la Piatra Neamț !

Tragedie la Piatra Neamț

O tragedie profund tulburătoare a zguduit întreaga țară! O elevă de 16 ani a murit în circumstanțe tragice, iar o investigație ulterioară a dus la arestarea unui tânăr de 19 ani și a doi traficanți de droguri. Iată detaliile!

Tânăra a mers la Piatra Neamț pentru a participa la un concurs școlar, dar nu a reușit să mai ajungă. Aceats a fost întâmpinată la gară de un tânăr de 19 ani pe care îl cunoscuse online. Cei doi s-au văzut pentru prima.

După ce au petrecut câteva ore într-o locație necunoscută, tinerii s-au îndreptat spre casa băiatului, unde se pare că fata a consumat metcatinonă, un drog sintetic de mare risc, cunoscut și ca efedronă.

La scurt timp după miezul nopții, tânărul și-a sunat mama, cerând ajutor deoarece fata sângera puternic și era inconștientă. La sosirea forțelor de poliție și echipajelor medicale, tânăra a fost declarată decedată.

S-a aflat cauza morții

Investigația preliminară a dezvăluit că fata a suferit o ruptură de vagin și a murit în urma unei insuficiențe cardiorespiratorii acute, cauzate de intoxicația cu substanțe ilegale.

Potrivit declarațiilor tânărului de 19 ani, hemoragia ar fi survenit în timpul unui act sexual, după care fata a rămai inconștientă și a început să tremure puternic și a decedat.

Arestări și acuzații grave

În urma investigațiilor, tânărul și alți doi bărbați, acuzați de deținere și trafic de droguri de mare risc, au fost arestați.

Cazul a fost preluat de IPJ Neamț, și cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

„La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 01:39, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați prin apel de urgență, de către o femeie, din localitatea Dumbrava Roșie, cu privire la faptul că în locuința sa se află o tânără decedată. 

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre o minoră în vârstă de 16 ani, din București. Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, din păcate fără efect. 

Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț pentru jurnaliștii de la tvmneamţ.ro

Această tragedie alarmantă subliniază pericolele consumului de droguri și riscurile întâlnirilor online cu persoane necunoscute!

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: