Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat! Ce show va prezenta Theo Rose la Pro TV?

S-a aflat! Ce show va prezenta Theo Rose la Pro TV?

Recent, Theo Rose anunțase că a semnat un nou contract cu Pro TV. Iată că s-a aflat și ce show va face artista. Potrivit surselor click.ro, Theo va prezenta o mega emisiune de divertisment. Artista nu este străină de lumina reflectoarelor sau de platourile de filmare. Theo a prezentat, în trecut, și emisiunea „Super Star”, tot la Pro TV. 

S-a aflat! Ce show va prezenta Theo Rose la Pro TV?

Această nouă emisiune de divertisment va fi produsă de Daniela Preda. Tot ea a creat emisiuni precum „Masked Singer”, „Master Chef” sau „Imperiul Leilor”. De data aceasta, însă, noul proiect va fi cu totul diferit față de cele cu care suntem obișnuiți.

„Am multe proiecte noi, la televizor, la PRO TV. Nu e legat de muzică. O să fie ceva nou la care poate nu s-ar fi gândit nimeni. Acum fac parte din marea familie a PRO TV și pentru mine e onorant”, a spus Theo Rose, pentru click.ro.

Se pare că în curând vor începe filmările pentru emisiune și că va fi difuzată în toamnă. Se anunță multe momente spectaculoase. Vor fi decoruri special realizate pentru show-ul pe care îl vom putea vedea din toamnă, potrivit click.ro.

În plus, solista va face mult mai multe emisiuni la Pro TV pentru că a semnat un contract pe 3 ani. Întrebată dacă nu s-ar vedea cu Alex, iubitul ei într-o emisiune TV, solista a răspuns: „Ba da, de ce nu, Alex e un tip foarte carismatic, inteligent și foarte deschis și cred că ar face față”, relatează click.ro.

Cine e Theo Rose

Teodora Maria Diaconu, pe numele său real, este născută pe 8 august 1997, în Prahova. A început să cânte de la 4 ani și a debutat pe scenă cântând muzică populară. Unul dintre cei care au descoperit-o a fost regretatul om de televiziune Valeriu Lazarov la TVR în „Ploaia steluțelor”.

Ea a participat la emisiunea de la Kanal D, „KIDSing“, în 2014, când a lucrat cu Dan Bordeianu. A intrat apoi în echipa „Te cunosc de undeva”, la Antena 1 și a prezentat alături de Pepe și Dorian Popa, emisiunea de vara „Gashka Mare”.

Ulterior, a colaborat cu artiști renumiți din industria muzicală. A participat la „Bravo, ai stil – Celebrities” de la Kanal D, fiind una dintre finaliste. Anul trecut s-a alăturat Pro TV-ului la „Vorbește lumea”, a făcut parte din „Super Star”, show pe care l-a și prezentat și a ajuns până în finală la „Masked Singer România”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: