Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat! Ce sumă de bani au strâns Oana și Vlad Gherman din darul de nuntă

S-a aflat! Ce sumă de bani au strâns Oana și Vlad Gherman din darul de nuntă

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au recunoscut că formează un cuplu

Recent, Oana Moșneagu și Vlad Gherman, cunoscuți actori români, și-au unit destinele într-o ceremonie de nuntă fastuoasă. Cei doi, care trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp, au decis să își oficializeze relația printr-un eveniment deosebit. Evenimentul a atras atenția publicului și a fost intens mediatizat.

Evenimentul de nuntă și pregătirile

Nunta lui Vlad Gherman și Oana Moșneagu a fost un eveniment deosebit, plin de eleganță și rafinament. Cei doi și-au dorit să ofere invitaților o experiență memorabilă, astfel că au investit mult timp și efort în pregătiri. De la alegerea locației până la detaliile legate de meniu și decor, totul a fost atent planificat pentru a asigura un eveniment de neuitat.

Cei doi miri au avut alături familie, prieteni și colegi din industrie, iar atmosfera a fost una plină de bucurie și emoție. Fiecare moment al evenimentului a fost gândit pentru a reflecta personalitățile și povestea de dragoste a celor doi, transformând nunta într-o adevărată celebrare a iubirii.

Sumele strânse la nuntă

Un aspect care a atras atenția multora a fost suma de bani strânsă la nuntă. Potrivit declarațiilor făcute de cuplu, suma adunată a fost considerabilă și a depășit așteptările lor. Oana Moșneagu a menționat că totul a fost „pe măsura așteptărilor”, subliniind că au fost extrem de mulțumiți de darurile primite.

Vlad Gherman a explicat că acești bani vor fi investiți în proiectele lor viitoare. Cuplul și-a propus să investească în imobiliare, deja achiziționând mai multe garsoniere. Planurile lor includ achiziționarea unei case proprii, însă până atunci, intenționează să continue să economisească și să investească în mod inteligent.

Investiții și planuri de viitor

În interviurile acordate, Vlad Gherman a dezvăluit că investițiile imobiliare sunt o prioritate pentru ei. Până acum, au achiziționat cinci garsoniere și intenționează să continue în această direcție. Investițiile în imobiliare sunt văzute de cuplu ca o modalitate sigură și eficientă de a-și asigura un viitor stabil și prosper.

Pe lângă investițiile financiare, cei doi și-au exprimat dorința de a petrece mai mult timp împreună și de a se bucura de perioada de început a mariajului. Deși nu au planuri imediate de a-și extinde familia, ambii au menționat că își doresc un copil în viitor, dar vor să se bucure de momentul prezent și să își stabilească bine carierele și viața de familie înainte de a face acest pas.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: