Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat cine este bărbatul care a scos pistolul pe geamul mașinii și a împușcat un trecător. Cei doi se cunoșteau dinainte

S-a aflat cine este bărbatul care a scos pistolul pe geamul mașinii și a împușcat un trecător. Cei doi se cunoșteau dinainte

Alin Pop a scos pistolul pe geamul mașinii și a împușcat un cunoscut fără să clipească! Victima a ajuns de urgență la spital

S-a aflat cine este bărbatul care a scos pistolul pe geamul mașinii și a împușcat un trecător. Cei doi se cunoșteau dinainte. Iată detaliile șocante din ancheta polițiștilor!

S-a aflat cine este bărbatul care a scos pistolul pe geamul mașinii și a împușcat un trecător

S-a aflat! Alin Plop este tânărul din Iasi care este căutat de autorități, după ce a împuşcat un bărbat pe stradă din mașina personală. Acesta a scos un pistol pe geamul maşinii, în cartierul Alexandru cel Bun din Iaşi, şi a împuşcat un bărbat pe care s-a aflat că îl cunoştea. Victima a fost lovită în zona gâtului, după care a fost transportată de urgență la spital.

„Dispeceratul SMURD a ajuns la un apel pentru o persoană, un bărbat de 40 de ani împuşcat în regiunea gâtului. SMURD a plecat la această intervenţie, dar pacientul a ales să vină cu o maşină privată. Prezenta o plagă produsă posibil de un proiectil de tip glonţ la nivelul regiunii cervicale anterioare.

Pacientul era conştient, dar s-a diagnosticat un pneumotorax drept cu retenţia corpului străin la nivelul pleurei şi s-a intervenit în Urgenţă, s-a efectuat stabilizarea pacientului”, a declarat prof. dr. Dana Cimpoeşu, şefa UPU SMURD Iaşi, conform Antena 3 CNN.

Nu este prima dată când atacatorul intră în atenţia autorităţilor, acesta fiind considerat un individ periculor. Surse din anchetă susțin că este posibil ca Alin Pop să fi trecut granița, motiv pentru care autoritățile îl vor da în urmărire internațională. Nu se cunoaşte motivul pentru care a fost atacat, însă se fac cercetări în acest caz, mai ales că cei doi se cunoșteau.

Alin Pop este acuzat de tentativă de omor

Procurorii au emis mandat de arestare în lipsă pe numele lui Alin Alexandru Plop, fiind acuzat de tentativă de omor, realtează PRO TV:

Radu Țocu, Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași: „S-a stabilit că victima şi agresorul se cunoşteau, că acesta din urmă are mai multe condamnări pronunţate de autorităţile judiciare din Italia şi mai este cercetat într-un alt dosar penal de către Serviciul de Investigaţii Criminale.”

Diana Cimpoeșu, UPU SMURD Spital Sf Spiridon Iași: „SMURD-ul a plecat la această intervenţie, dar pacientul a ales să vină cu o maşină privată. 0021 prezenta o plagă produsă posibil de un proiectil de tip glonţ, la nivelul regiunii cervicale exterioare, deci, la nivelul gâtului. Aceasta era penetrantă în torace, pacientul era conştient.”

 

Sursa foto: Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: