Redactia.ro
Home » TV » S-a aflat cine este câștigătorul emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 12. Doar trei bucătari au ajuns în finală

S-a aflat cine este câștigătorul emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 12. Doar trei bucătari au ajuns în finală

castigator chefi la cutite

Aceast sezon  al emisiunii Chefi la cuțite a fost presărat cu momente pline de emoție, cu concurenți impresionanți care au reușit să pună la încercare limitele culinare. Suspansul a fost la cote înalte în fiecare etapă, iar preparatele delicioase pregătite de chefi au adus în fața juriului o gamă variată de arome și inovații culinare. Emisiunea se apropie de final, iar miercuri, 18 octombrie, telespectatorii vor afla cine va pleca acasă cu marele premiu.

Cine este câștigătorul sezonului 12 al emisiunii Chefi la cuțite

Ioana Dehelean, Valentin Timofte și Janni Alexandridis, cei trei finaliști, sunt cu adevărat maeștri în arta culinară. Fiecare dintre ei a demonstrat pasiune, talent și determinare în fiecare episod al competiției. Acum, se pregătesc pentru confruntarea finală, unde vor avea ocazia să-și etaleze abilitățile și creativitatea culinară în fața unei audiențe entuziaste.

Miza este înaltă, cu un prestigios premiu de 30,000 de euro în joc, dar și cu onoarea de a fi numit campionul acestei ediții. Cu siguranță, finala va aduce noi surprize, arome excepționale și un suspans de nedescris pentru telespectatori.

Astăzi, începând de la ora 20:30, într-o seară marcată de intensitate și momente surprinzătoare, se va afla câștigătorul celei de-a 12-a ediții a emisiunii Chefi la Cuțite. Ioana Dehelean din echipa mov, Valentin Timofte din echipa portocalie și Janni Alexandridis, de asemenea din echipa mov, sunt pregătiți să dea totul în înfruntarea finală.

S-a aflat cine a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 12

Într-o dezvăluire uluitoare, celebrele Vipere Vesele, cunoscute pentru faptul că oferă informații din interiorul trusturilor de presă, au dat o lovitură surprinzătoare, dezvăluind în exclusivitate câștigătorul sezonului 12 al emisiunii culinare Chefi la Cuțite, transmisă pe postul de televiziune Antena 1.

Conform Viperelor Vesele, nimeni altcineva decât Janni Alexandridis a fost proclamat câștigătorul sezonului 12, cucerind inimile juraților, cu precădere a chefului Florin Dumitrescu, și obținând în cele din urmă prestigiosul cuțit de aur.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu, va fi câștigătorul sezonului 12 al emisiunii Chefi la Cuțite. Antena 1 ne iubește, ‘soarele’ nostru, astrul nostru călăuzitor din Antena ne adoră!„, a fost mesajul postat de Viperele Vesele, pe pagina de Instagram.

Sursă foto Antena 1

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: