Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat! Cine este primul finalist „Survivor”? Alți doi concurenți ajung la votul publicului

S-a aflat! Cine este primul finalist „Survivor”? Alți doi concurenți ajung la votul publicului

Se ştiu deja primii concurenţi de la Survivor România 2024? Anunţul făcut de Daniel Pavel

S-a aflat! Cine este primul finalist „Survivor”? Alți doi concurenți ajung la votul publicului. Iată tot ce trebuie să știi!

Cine este primul finalist „Survivor”?

În urma semifinalei emisiunii Survivor România 2023, desfășurată cu multă tensiune și emoție, s-a aflat cine este primul finalist al competiției. Dan Ursa a reușit să câștige imunitatea, asigurându-și astfel un loc în finala ce va avea loc miercuri, 24 mai 2023.

Concurenții rămași în competiție, Alexandra Ciomag, Alexandra Porkolab, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan, vor ajunge la votul publicului, unde fanii emisiunii vor decide cine se va alătura lui Dan Ursa în lupta pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Anunțul privind numele primului finalist a fost făcut de Viperele Vesele pe Instagram. Această informație a generat un val de reacții în rândul fanilor emisiunii, care sunt din ce în ce mai curioși să afle cine va fi marele câștigător al acestui sezon.

„În semifinala emisiunii Survivor România 2023, Dan Ursa câștigă colanul de imunitate, devenind astfel primul finalist al emisiunii Survivor România 2023. Krișan, Ciomag și Carmen vor ajunge la votul publicului”, au transmis Viperele Vesele, printr-o postare pe contul lor de Instagram.

Sursa foto: Instagram

Emisiunea Survivor România se apropie de final

Prezentatorul Daniel Pavel a declarat că tensiunea este la cote maxime în această perioadă și că se anunță o luptă epică între concurenți. După cinci luni de provocări, bucurii și dezamăgiri, competiția Survivor România 2023 se apropie de final, iar mâine va fi momentul în care va fi desemnat marele câștigător.

Emisiunea Survivor România este filmată în Republica Dominicană și difuzată de postul de televiziune Pro TV. Fiecare sezon aduce în prim-plan aventură, competiție și momente emoționante, iar concurenții trebuie să-și demonstreze rezistența fizică și mentală în fața unor provocări dificile. Câștigătorul se bucură nu doar de titlul de „Supraviețuitor”, ci și de un premiu în bani, în valoare de 100.000 de euro, care recompensează eforturile și sacrificiile depuse pe parcursul competiției.

„Am fi vrut să fim în public la finala națională a talentului, dar trebuie să ne bazăm pe VOYO să vedem cum a fost. Intrăm și noi în linie dreaptă cu finala Survivor România, mai e puțin până pe 24 mai. Tensiunea e mare aici, se anunță o luptă epică. Dar, până atunci, voiam să fiu parte din cea mai mare sărbătoare a televiziunii, să fim alături de întreaga Românie, în finala «Românii au talent».

Mulțumesc de legătură, bucurați-vă de spectacol acum, dar și miercuri 24 mai la finala Survivor. Vă salut cu căldură, la propriu, de aici din Republica Dominicană”, transmitea Daniel Pavel, la PRO TV.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: