Redactia.ro
Home » TV » S-a aflat deja! Care sunt cele trei echipe finaliste din acest sezon de America Express

S-a aflat deja! Care sunt cele trei echipe finaliste din acest sezon de America Express

Ele sunt cele trei echipe care au concurat în semifinalele competiției America Express 2023 de la Antena 1. Cele nouă echipe au traversat trasee extrem de dificile în Columbia, Ecuador și Argentina. Doar trei dintre ele au reușit să se apropie cel mai mult de trofeul mult dorit și de premiul în valoare de 30.000 de euro.”

Cine a ajuns în semifinala America Express

Filmările s-au încheiat, iar concurenții au revenit la casele lor, însă pasionații show-ului se întreabă acum dacă favoriții lor au reușit să ajungă în semifinalele competiției America Express 2023. Deși toți concurenții au dat tot ce au avut mai bun și au luptat până în ultimul moment, doar trei echipe au reușit să se apropie cel mai mult de trofeu și de premiul în valoare de 30.000 de euro.

În timp ce America Express 2023 a făcut debutul pe micile ecrane pe 21 octombrie 2023, fanii show-ului au deja echipele favorite și așteaptă cu sufletul la gură să afle cine va fi marea câștigătoare. Primele echipe care au părăsit competiția sunt Cleopatra Stratan – Edward Sanda și Ionuț Rusu și George Tănase.

Din cele nouă echipe participante, doar trei au reușit să se califice în semifinalele pe Drumul Soarelui. Potrivit informațiilor apărute în online, echipele care au ajuns în semifinalele America Express 2023 sunt compuse din:

  1. Alexia și Aris Eram
  2. Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu
  3. Sânziana Negru și Laura Giurcanu.

Ce spun fanii emisiunii despre ultimele știri apărute

În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă prezentăm imagini de la filmarea semifinalei emisiunii America Express. Astfel, echipele Giulia și Vlad Huidu, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Alexia și Aris Eram sunt echipele care se vor lupta pentru un loc în finala emisiunii.

Dacă există cineva din Antenă deranjat de această dezvăluire, poate să îi ”mulțumească” Gabrielei Cristea, fiindcă postarea în sine și momentul ales reprezintă, mai mult, o reacție la vulgaritățile și jignirile pe care euforica Gabriela Cristea le-a proliferat la adresa comunității noastre, în ediția din 16.11.2023. Antena 1 ne iubește!”, este mesajul publicat în online de Viperele Vesele.

După ce aceste informații au fost dezvăluite, comunitatea online s-a împărțit în două tabere distincte. Unii s-au bucurat să afle care sunt finaliștii care au reușit să ajungă pe Drumul Soarelui, în timp ce alții au exprimat opinii potrivit cărora cele trei echipe care au ajuns în finală nu ar fi meritat această performanță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: