Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat motivul pentru care a divorțat Anca Țurcașiu. Cristian Țânțâreanu a făcut anunțul. Mergeau la cluburi de swingeri!

S-a aflat motivul pentru care a divorțat Anca Țurcașiu. Cristian Țânțâreanu a făcut anunțul. Mergeau la cluburi de swingeri!

S-a aflat motivul pentru care a divorțat Anca Țurcașiu. Cristian Țânțâreanu a făcut anunțul. Mergeau la cluburi de swingeri!

Omul de afaceri Cristian Țânțâreanu a făcut declarații după divoțul finilor săi, cântăreața Anca Țurcașiu și medicul stomatolog Cristian Georgescu. Cei doi au divorțat în 2020, dar au fost retrași în privința declarațiilor pe acest subiect. Înainte ca aceștia să divorțeze, Cristian Țânțâreanu a făcut alte mărturisiri interesante.

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu, divorț după 22 de ani de căsnicie

Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Anca Țurcașiu a format o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani. Din mariajul acestora, cei doi au împreună și un băiat, pe Radu. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela.

Ce a spus Cristian Țânțăreanu despre divorțul dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu

Imediat după divorțul celor doi, omul de afaceri Cristian Țânțăreanu a făcut declarații, pentru click.ro.„Foarte bine ca a divorțat… Lasă că e mult bine singur, nu e un capăt de lume. Știu că în ultima perioadă au avut divergențe, nu se mai înțelegeau deloc. Ultima dată i-am văzut împreună acum două zile. Dar na… nu înseamnă că era roz situația”, a declarat Cristian Țânțăreanu, pentru click.ro.

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu, partide amoroase cu swingeri?

Cristian Țânțăreanu, nașul celor doi, a vorbit în 2014 despre faptul că Anca Țurcașiu și soțul ei obișnuiau să frecventeze cluburile de swingeri, unde făceau sex în grup.

„Am vorbit chiar şi sâmbătă cu ei. Nu erau supăraţi deloc. În cercul lor nu era niciun secret că frecventau cluburile de swingeri. Făceau treaba asta de doi-trei ani cu regularitate. Era un grup retras, de vreo 15-20 de familii. Două cupluri ştiu că sunt din lumea oamenilor de afaceri, alte două din rândul oamenilor politici, iar restul tineri rebeli, cărora le place viaţa.

Am vrut şi eu să merg, dar nu m-a lăsat soţia. Mi-a zis că nu poate să-mi dea stimulente că îmi cedează inima! De câteva ori au fost şi la mine în discotecă. Se întâlneau la partenerii lor acasă, în diferite cluburi, ba chiar plecau şi în vacanţe în străinătate împreună. Nu se întâmpla zilnic, ci la o lună. Pentru ei acest lucru era că o escapadă pentru alţii la Vama Veche, unde mulţi ajung în costumul lui Adam şi Eva.

El era mai libertin, Anca nu era prea încântată. Ea zicea tot timpul că este obosită şi că a două zi se trezeşte devreme ”, declarase Cristian Țânțăreanu, pentru click.ro.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: