Redactia.ro
Home » Monden » S-a ales cel mai bun influencer din România în 2020. Surpriza maximă pentru fani

S-a ales cel mai bun influencer din România în 2020. Surpriza maximă pentru fani

A fost ales cel mai bun influencer din România. Acesta va primi, săptămâna viitoare, premiul ”Romanian Social Media Star of 2020”, în cadrul galei E! People’s Choice Awards.

 

Cine este influencerul anului

 

Christina Ich a fost aleasă drept cel mai bun influencer din România, în anul 2020. Christina Ich are 33 de ani și este una dintre cele mai apreciate vedete din online. Ea a primit cele mai multe voturi din partea publicului. Deși ne-am fi așteptat ca Alina Ceușan să câștige cel mai râvnit premiu al influencerilor, Christina Ich a reușit să o întreacă atât pe ea, cât și pe Tequila-Bianca Adam.

Ceilalţi nominalizaţi la categoria ”Romanian Social Media Star of 2020” au fost: Andra Gogan, Cristi Munteanu, Emil Rengle, Mimi şi Vlad Munteanu.

Gala E! People’s Choice Awards pentru decernarea premiilor va fi difuzată duminică spre luni, 15 noiembrie, de televiziunea E!. Transmisia va începe cu un live de pe covorul roşu, de la ora 02:00. Ceremonia propriu-zisă va începe la 04:00.

Christina Ich nu se aștepta la o astfel de recunoaștere din partea comunității sale. Astfel, după ce a câștigat marele premiu pentru cel mai bun influencer din România, frumoasa Christina Ich a ținut să mulțumească publicului.

”Dacă îmi spunea cineva acum câţiva ani, că urmează să câştig la un moment dat un premiu internaţional şi să fiu alegerea publicului, nu aş fi crezut niciodată.Deşi, prin conţinutul meu din online, îmi doresc să educ generaţii, să ambiţionez şi să ofer încredere de sine femeilor, am înţeles că şi eu trebuie să lucrez la aceste aspecte, pentru că n-am avut destulă încredere să-mi imaginez că pot fi atât de apreciată şi iubită”, a spus ea.

Christina Ich a mulțumit publicului pentru toată aprecierea și susținerea pe care a primit-o în această perioadă.

”Am simţit toată susţinerea şi dragostea publicului, iar cuvintele ar fi prea sărace pentru a mulţumi îndeajuns. Odată cu acest premiu am realizat că munca mea din online merită tot efortul, iar pe viitor, promit sa vin cu proiecte tot mai mari pentru publicul meu. Mulţumesc People’s Choice Awards pentru această oportunitate şi experienţă frumoasă!”, a transmis aceasta pe rețelele de socializare.

A fost pentru a doua oară când se oferă acest premiu la E! People’s Choice Awards. Anul trecut premiul a fost câştigat de Adelina Pestriţu.

Cine este Christina Ich

Christina Ich, pe numele real Cristina Micu, are 33 de ani și este originară din Republica Moldova. Christina Ich a ajuns recunoscută în mediul online după ce a a părut în filmulețele produse de BRomania, pe numele real Alex Dima de pe canalul său de YouTube.

Christina Ich este actuala parteneră a lui Alex Pițurcă. A devenit vedetă pe Instagram și are 785.000 de urmăritori, fiind și creator de conținut. Datorită frumuseții sale fizice a ajuns să fie numită și „Angelina Jolie de România”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: