Redactia.ro
Home » Știri » S-a căsătorit cu fiul adoptiv de 22 de ani, iar acum se luptă să nu piardă custodia celorlalți cinci copii: «Nu putem trăi unul fără celălalt»

S-a căsătorit cu fiul adoptiv de 22 de ani, iar acum se luptă să nu piardă custodia celorlalți cinci copii: «Nu putem trăi unul fără celălalt»

foto

Caz șocant în Rusia! O femeie s-a căsătorit cu propriul fiu adoptiv, în vârstă de 22 de ani și se luptă din greu pentru ca ceilalți cinci copii ai săi să nu fie preluați de către Protecția Copilului. Iată detalii de-a dreptul incredibile!

S-a căsătorit cu fiul adoptiv de 22 de ani, iar acum se luptă să nu piardă custodia celorlalți cinci copii

Aisylu Chizhevskaya Mingalim, o artistă în vârstă de 53 de ani, a șocat experții din cadrul autorității de Protecția Copilului atunci când s-a căsătorit cu Daniel Chizhevsky, în vârstă de 22 de ani, care era chiar fiul ei adoptiv. Ceremonia lor de nuntă a avut loc la un restaurant din Kazan, Republica Tatarstan, Rusia, pe 20 octombrie, conform informațiilor furnizate de The Sun.

Aisylu l-a crescut pe Daniel începând de la vârsta de 14 ani, adoptându-l după ce l-a întâlnit într-un orfelinat, unde ea îi predase lecții de canto când el avea doar 13 ani, conform informațiilor locale. În prezent, autoritățile de protecție a copilului au preluat custodia celorlalți 5 copii adoptați de către Aisylu, constând în 4 fete și un băiat. Cu toate acestea, Aisylu se opune vehement acestei decizii, susținând că unii dintre acești copii au fost plasați din nou în orfelinate, în timp ce alții s-au întors la membrii familiei lor biologice.

Cum a început povestea de dragoste dintre Aisylu și fiul său adoptiv

Femeia a povestit presei locale cum a început povestea de dragoste dintre el și și fiul adoptiv, iar detaliile sunt uimitoare. „Relația noastră este perfectă. Nu putem trăi unul fără celălalt. Suntem pe aceeași lungime de undă. Căsnicia noastră este la un cu totul alt nivel, o familie unită de creativitate nu poate fi distrusă”, a declarat aceasta.

Conform informațiilor furnizate de către presa din Rusia, Aisylu a început să adopte copii după ce a intrat în contact cu copii orfani în timpul unui proiect de film desfășurat împreună cu un post de televiziune din Tatarstan. Acum, ea are planuri de a părăsi Tatarstan alături de noul său soț, cu scopul de a se reuni cu copiii săi adoptați anterior, având în vedere să-i ducă la Moscova, unde consideră că vor avea mai multă libertate și vor putea trăi viața pe care și-o doresc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: