Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » S-a căsătorit cu un milionar, dar acesta a încercat să o ucidă

S-a căsătorit cu un milionar, dar acesta a încercat să o ucidă

S-a căsătorit cu un milionar care a încercat să o ucidă. Ce s-a întâmplat între cei doi este tulburător!

Eliza Pinto, un fost fotomodel în vârstă de 27 de ani, s-a îndrăgostit de Carlos Ignacio Pinto. Omul, în vârstă de 57 de ani, era un faimos om de afaceri portughez, milionar! Fotomodelul cu origini românești a trăit un adevărat coșmar alături de proaspătul soț. Totul s-a întâmplat în luna martie a anului trecut.

L-a trimis în judecată după ce milionarul ar fi încercat să o ucidă. Cei doi au ajuns în fața judecătorilor de la Curtea de Apel Pontevedra. În martie 2019, Carlos Pinto a fost condamnat la 11 ani și 4 luni de închisoare cu executare. Acuzația era de tentativă de omor. Ultierior, Curtea Superioară de Justiţie din Galicia a decis reluarea procesului. Așa că, ei se vor înfățișa iar la tribunal pentru modificarea pedepsei.

Eliza a povestit în faţa instanţei că a fost atacată de soţul său, atunci când ieşea de sub duş. Cei doi erau împreună, la un hotel din Spania

Omul de afaceri a pledat și a declarat în apărarea sa că, de fapt, Eliza era cea care încerca să îl omoare. Conflictul dintre cei doi începuse de la o poliţă de 150.000 de euro. Pinto a mai completat că soția sa l-ar fi înşelat în repetate rânduri cu fostul iubit. Mai mult, Eliza l-ar fi înșelat chiar şi cu o femeie, aparent tot româncă. În încheiere, milionarul a spus că soția sa, mai tânără cu 30 de ani, nu ar fi vrut decât să pună mâna pe averea lui.

S-a căsătorit cu un milionar și a trăit coșmarul vieții ei!

La rândul ei, Eliza a povestit judecătorilor că a fost lovită în cap cu un obiect dur, posibil o piatră. Acesta e semn să acțiunea soțului a fost cu premediatare. Povestea fotomodelului a fost confirmată și de angajații hotelului. Evident că, pe lângă procesul legat de tentativa de omor, Carlos şi Eliza se află şi în plin proces de divorţ.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini