Redactia.ro
Home » Monden » S-a confirmat! Soțul Oanei Zăvoranu a luat o decizie radicală! Alex Ashraf s-a mutat de acasă, locuiește cu amanta și bagă divorț! Cum se va împărți averea Mărioarei Zăvoranu

S-a confirmat! Soțul Oanei Zăvoranu a luat o decizie radicală! Alex Ashraf s-a mutat de acasă, locuiește cu amanta și bagă divorț! Cum se va împărți averea Mărioarei Zăvoranu

S-a confirmat! Soțul Oanei Zăvoranu a luat o decizie radicală! Alex Ashraf s-a mutat de acasă, locuiește cu amanta și bagă divorț! Cum se va împărți averea Mărioarei Zăvoranu

S-a confirmat! Soțul Oanei Zăvoranu a luat o decizie radicală! Alex Ashraf s-a mutat de acasă, locuiește cu amanta și bagă divorț! Iată cum se va împărți averea Mărioarei Zăvoranu!

Soțul Oanei Zăvoranu a luat o decizie radicală

Alex Ashraf (35 de ani) și Oana Zăvoranu (50 de ani) au hotărât să pună capăt căsniciei lor! Relația lor de zece ani s-a destrămat, iar Oana Zăvoranu, supranumită „Querida,” este din nou singură! Cu toate eforturile de a păstra secretul, realitatea este acum incontestabilă! Iată întreaga poveste din spatele divorțului și cum vor împărți cei doi averea!

În 2013, Oana Zăvoranu, cunoscută anterior ca partenera lui Pepe, se simțea mai fericită ca niciodată în compania lui Alex Ashraf. Amândoi la a doua căsătorie, el având deja un copil și ea aducând o moștenire generoasă de la Mioara Zăvoranu. Pe 9 septembrie 2016, au decis că iubirea lor trebuie să fie recunoscută nu doar în lumina presei mondenă, ci și în ochii lui Dumnezeu, așa că au făcut pasul cel mare, spunând marele „Da!” în fața lui Dumnezeu. Din păcate, în lumea showbiz-ului, eternitatea nu pare să dureze mai mult de 7 ani, cel puțin în cazul lor.

Alex Ashraf s-a mutat de acasă, locuiește cu amanta și bagă divorț

Alex Ashraf este cel care ar fi luat decizia de a divorța de Oana Zăvoranu. Mai mult, se spune că el a părăsit deja căminul conjugal și s-a mutat cu amanta sa! Chiar dacă în ultima perioadă au existat numeroase zvonuri, certuri și speculații cu privire la sfârșitul relației lor, acum există confirmarea oficială, conform informațiilor obținute de CANCAN.RO.

La sfârșitul lunii iulie, scandalul dintre amanta lui Alex Ashraf și Oana Zăvoranua escaladat. Incidentul s-a încheiat cu intervenția poliției și cu o amendă în valoare de 2.300 de lei. La acea vreme, Oana Zăvoranu susținea ferm că nu existau probleme în căsnicia lor și se declara fericită după 10 ani petrecuți alături de bărbatul pe care îl iubea, potrivit sursei citate.

„Mariajul nostru e foarte bine! Nu există nimic de semnalat pe această chestiune! Sigur, din 2013 de când ne-am luat, au mai existat și momente delicate, dar în viața cărei familii nu apar și asemenea lucruri? Cine spune că în căsnicia sa a fost totul doar lapte și miere, atunci acela sigur încearcă să vă ducă de nas!”, a declarat Oana Zăvoranu pentru sursa citată.
Un alt moment pe care părea că l-a trecut cu vederea, a avut loc la începutul verii, când Alex Ashrafa fost surprins în compania celei care se presupunea că era amanta lui. Nu numai că au ieșit împreună în oraș, dar el a însoțit-o și acasă, rămânând alături de ea până la primele ore ale dimineții. Oana știa, dar din dragoste a ales să ierte.

Cum se va împărți averea Mărioarei Zăvoranu

Povestea de dragoste dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf a ajuns la final, iar acum trebuie să se ocupe de împărțirea averii la notar. Dar cum se va face acest lucru? E surprinzător de simplu! Deși bunurile sunt dobândite în principal cu banii moșteniți de la Mărioara Zăvoranu, iar moștenirea, conform legii, nu poate fi împărțită, Oana Zăvoranu a fost atât de generoasă atunci când a achiziționat clinica medicală încât a hotărât să ofere și iubitului ei acțiuni, transformându-l astfel într-un co-proprietar.

Fostul cuplu va trebui să decidă cum vor împărți proprietatea asupra clinicii, dar celelalte bunuri nu vor fi incluse în acest proces, deoarece ele sunt sub sechestru din cauza datoriilor față de stat și terți furnizori. Trebuie menționat că afacerea a fost închisă încă din vara anului 2023.

 

Sursa foto: Arhivă
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: