Redactia.ro
Home » Știri » S-a dat alarma în Capitală! Un incendiu a scos din bloc 80 de persoane, iar doi oameni au ajuns la spital

S-a dat alarma în Capitală! Un incendiu a scos din bloc 80 de persoane, iar doi oameni au ajuns la spital

O situație de urgență a avut loc recent în cartierul Ferentari din București, unde un puternic incendiu a izbucnit într-un bloc de locuințe, aducând cu sine panică și un răspuns rapid din partea autorităților și a comunității locale. Incidentul a avut consecințe grave pentru doi oameni care au fost transportați la spital, dar, datorită intervenției prompte a echipelor de salvare, celelalte 80 de vieți au fost salvate.

Incendiul a izbucnit într-un bloc din cartierul Ferentari, iar locatarii au reacționat imediat la semnalul de alarmă. Cei 80 de oameni care locuiau în clădire au evacuat imediat imobilul, în timp ce fumul dens se răspândea rapid.

Incendiu într-un bloc din Ferentari

Alarma s-a dat noaptea trecută în ferentari, acolo unde un bloc a luat foc. În timp ce 80 de persoane s-au autoevacuat, alte 15 au avut nevoie de ajutor pentru a ajunge în siguranță în afara incendiului.

Situația a devenit și mai critică atunci când proprietarii unui apartament, aflați la etajul unu, și-au scos panicați copilul pe balcon pentru a-l proteja de pericol. Vecinii, conștienți de gravitatea situației, au intervenit imediat pentru a-i ajuta pe cei de la etajul unu să-și salveze copilul.

Într-un act de solidaritate și coordonare, aceștia au reușit să-l scoată în siguranță pe cel mic, evitând astfel o tragedie. În ciuda acestui act eroic, două persoane au fost afectate de inhalarea fumului dens și au necesitat asistență medicală de urgență.

Pompierii au intervenit de urgență

Pentru a face față situației, la fața locului au intervenit imediat echipe de pompieri și ambulanțe SMURD. Cu un număr de 5 autospeciale de stingere și 4 ambulanțe, echipajele de salvare au reușit să controleze situația și să prevină extinderea flăcărilor la celelalte apartamente. Rapiditatea intervenției a fost crucială în această situație, asigurând siguranța celor din bloc și limitând pagubele la minimum.

Deși intervenția a fost eficientă, momentan nu există detalii cu privire la cauza exactă a izbucnirii incendiului. Anchetele ulterioare vor fi esențiale pentru a determina originea și factorii implicați în producerea acestui incident, oferind astfel informații necesare pentru prevenirea unor evenimente similare în viitor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: