Redactia.ro
Home » Știri » S-a dat alarma în Capitală! Un incendiu de proporții a acaparat deja 3 case în Rahova

S-a dat alarma în Capitală! Un incendiu de proporții a acaparat deja 3 case în Rahova

Incendiu rahova

Miercuri după-amiază, un incendiu devastator a izbucnit în cartierul Rahova din București, generând alertă în întreaga Capitală. Evenimentul a avut loc pe strada Cucuteni, în Sectorul 5, unde flăcările au cuprins acoperișurile a trei case, semnalând un pericol iminent de propagare.

Incidentul marchează o situație de urgență în care eforturile coordonate ale echipelor de intervenție sunt esențiale pentru limitarea pagubelor materiale și pentru asigurarea securității locuitorilor. Flăcările violente și riscul de propagare necesită abordarea rapidă și eficientă a situației, iar mobilizarea resurselor adecvate este imperativă.

Incendiu de proporții în Rahova

Conform primelor informații, focul a fost inițiat la nivelul inferior al uneia dintre locuințe și s-a extins rapid, atingând și mansarda. Deoarece casele sunt amplasate în proximitate una față de cealaltă, riscul de propagare este extrem de crescut.

În intervenția împotriva incendiului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, însă numărul acestora ar putea fi suplimentat pe măsură ce situația evoluează și necesitățile devin mai clare. Până în prezent, nu există informații cu privire la existența unor victime, dar operațiunile de stingere sunt în desfășurare, iar autoritățile sunt în alertă.

Știre în curs de actualizare…

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: