Redactia.ro
Home » Știri » S-a dat alarma pe Aeroportul Otopeni. Doi pasageri s-au înjunghiat

S-a dat alarma pe Aeroportul Otopeni. Doi pasageri s-au înjunghiat

S-a dat alarma pe Aeroportul Otopeni

S-a dat alarma pe Aeroportul Otopeni. În urmă cu câteva ore, pe aeroportul Henri-Coandă din București, autoritățile au dat alarma. Din primele informații, doi pasaferi care au circulat pe ruta Copenhaga-București ar fi fost cuțitele și s-ar fi înjunghiat chiar în văzut tuturor.

S-a dat alarma pe Aeroportul Otopeni. Doi pasageri s-au înjunghiat

Pe aeroportul Otopeni, din București, s-a dat alarma, iar trupele speciale au intervenit. Potrivit știridindiaspora.ro, piloții au declarat Mayday și au cerut intervenția autorităților. La fața locului au fost trimise și ambulanțe și echipaje de poliție. Doi dintre pasageri au scos cuțitele, după o ceartă aprinsă. Cei doi au fost reținuți de către trupele speciale. Martorii urmează să ofere declarații despre incidentul care a avut loc într-un avion plin de români. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

”Este un apel facut prin turnul aerian de la bordul aeronavei care zbura din directia Copenhaga prin care s-a solicitat ajutor pentru interventie in cazul unui pasager in varsta de 44 ani care a provocat scandal la bordul aeronavei Wizz Air. Barbatul a fost imobilizat si preluat de PTF Henri Coanda, stabilindu-se ca este in stare de ebrietate. In acest moment se efectueaza verificari, urmand a fi intocmit dosar penal la codul aerian. In cauza nu sunt victime. Barbatul este roman si nu au fost identificate asupra lui arme sau obiecte periculoase.”, anunță IGPF.

România a închis spațiul aerian pentru toate avioanele rusești

La scurt timp după izbucnirea războiului în Ucraina, România a decis stoparea tuturor avioanelor rusești care urmau să decoleze către Rusia. „În contextul conflictului din Ucraina, Guvernul României a decis suspendarea ,,Acordului între Guvernul RS România și Guvernul URSS privind transporturile aeriene civile, semnat la București la 22.12.1976”. În consecință, Autoritatea Aeronautică Civilă Română a emis NOTAM prin care, începând cu ora 15:00, spațiul aerian al României a fost închis pentru toate zborurile regulate, cu sau fără aterizare pe aeroporturile din țară, pentru aeronavele operatorilor înregistrați in Federația Rusă. Excepție de la această măsură fac zborurile umanitare și cele de urgență”, transmite Autoritatea Aeronautică Civilă Română.

Polonia, Chehia și Bulgaria au anunțat închiderea spațiului lor aerian companiilor aeriene rusești. „Interdicţia se va aplica de la miezul nopţii (vineri, 23.00 GMT)”, a declarat pe Twitter purtătorul de cuvânt al guvernului polonez, Piotr Muller.

„Cu începere de la miezul nopţii, oprim traficul tuturor companiilor aeriene ruseşti în spaţiul aerian ceh”, a indicat la rândul său ministrul ceh al transporturilor, Martin Kupka, de asemenea, pe Twitter.De asemenea, Rusia a reacționat interzicând survolarea teritoriului său tuturor aeronavelor legate de Regatul unit, inclusiv zborurile în tranzit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: