Redactia.ro
Home » Monden » S-a decis! La cine va rămâne Maya, fiica Antoniei și a lui Vicenzo Castellano

S-a decis! La cine va rămâne Maya, fiica Antoniei și a lui Vicenzo Castellano

GALERIE FOTO (4)

Tribunalul a decis la cine va rămâne fiica Antoniei și a lui Vicenzo Castellano. După 7 ani de încercări, Antonia este o femeie liberă și divorțată. 

 

Antonia este o femeie liberă

Războiul pentru custodia fiicei lor, Maya, a durat 7 ani. Antonia și Vicenzo Castellano sunt, oficial, divorțați. Deși artista este abia acum o femeie liberă, Antonia și-a format o familie cu artistul Alex Velea, căruia i-a dăruit și doi copii.Însă, Antoniei i-a fost dor de fiica ei. Artista nu a ezitat să arate în spațiul public, în toată această perioadă, cât de mult îi lipsește copila, aflată în Italia.

Antonia și Vicenzo Castellano s-au căsătorit în anul 2011 și au avut-o pe Maya. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în anul 2013. Din acel moment, pentru cei doi soți a început o adevărată aventură în ceea ce privește divorțul și custodia fetiței. Cei doi s-au războit prin tribunale.

O luptă continuă a fost și pentru recunoașterea paternității lui Alex Velea pentru cei doi băieți ai săi, Akim și Dominic. Instanța l-a recunoscut pe Alex Velea drept tatăl băieților abia în aprilie 2019.

 

Cine va păstra custodia fetiței

După 7 ani de așteptare, divorțul dintre Antonia și Vicenzo s-a finalizat. Decizia în ceea ce privește custodia pentru fetița Maya este satisfăcătoare pentru ambii părinți.

Conform declarațiilor date de avocatul artistei, cei doi foști soți au custodie comună, iar Maya va sta, pe rând, la fiecare dintre cei doi părinți.

,,Întreaga problemă dintre cei doi este rezolvată. Custodia este comună. Nu avea cum să fie custodie exclusivă. Fetița va fi și la unul și la celălalt, în functie de situații, de cum va fi programul școlar, de cum va fi pandemia. Acum toate situațiile sunt rezolvate”, a mărturisit avocatul Antoniei.

Pe de altă parte, situația a fost mai simplă din punct de vedere financiar. Cei doi foști soți nu au avut bunuri de împărțit în urma divoțului.

‘țNu au avut bunuri de împărțit. Doar chestiuni de divorț și de minori, care s-au rezolvat pe cale amiabilă. Fiecare este mulțumit de felul în care s-au desfășurat lucrurile”, a  mai declarat avocatul.

Antonia a dezvăluit că a avut o relație apropiată cu Maya în toată această perioadă și are și acum.

”Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim!”, a declarat artista într-un interviu pentru Click!.

Ce spune Vicenzo despre fosta soție

Deși Antonia și Vicenzo Castellano au dus o luptă acerbă prin tribunale, fostul soț al artistei nu i-a adresat niciodată cuvinte jignitoare. Ba mai mult, fostul soț al Antoniei a lăudat-o pe aceasta ori de câte ori a avut ocazia.

„Antonia nu este materialistă. Dacă era nu se uita la Velea. (…) Sunt mândru de ea că a reuşit să-şi facă o familie, că mai are doi copii, că are o relaţie serioasă şi că nu a înşirat bărbaţii. Atunci, m-ar fi făcut de ruşine. Să ştii că Antonia are un suflet foarte bun şi a suferit în viaţă”, spunea Vincenzo Castellano, în rumăcu ceva timp.

Antonia este hotărâtă să se căsătorească cu Alex Velea. Însă, nu se știe când va avea loc fericitul eveniment.

”Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc.”, a mărturisit Antonia, potrivit Click!.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: