Redactia.ro
Home » Monden » S-a detonat bomba la Antena 1! Concurenții noului sezon Chefi la Cuțite au fost lăsați în aer. Care este explicația

S-a detonat bomba la Antena 1! Concurenții noului sezon Chefi la Cuțite au fost lăsați în aer. Care este explicația

S-a aflat cine sunt cei patru noi juraţi de la „Chefi la cuţite”. Antena 1 a luat marea decizie

Antena 1 se confruntă în aceste momente cu o adevărată provocare, iar emisiunea culinară de succes, „Chefi la Cuțite”, se află în mijlocul unui haos total. Informații de ultimă oră dezvăluie că soarta show-ului s-a schimbat brusc, lăsând concurenții și telespectatorii într-o stare de confuzie totală.

Acest dezastru vine după ce cei trei chefi notorii, Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, au rupt colaborarea cu Antena 1. Acum, aceștia se confruntă cu amenințarea unui proces judiciar, după ce postul de televiziune a declarat public că au fost dați afară pentru absențe la filmări, în timp ce bucătarii au invocat extenuarea ca motiv al retragerii lor.

Concurenții noului sezon Chefi la Cuțite au fost lăsați în aer

Desfășurat în cel de-al 13-lea sezon, concursul a ajuns într-un punct mort, iar participanții sunt acum debusolați. La prima etapă a preselecțiilor, aceștia au fost prezenți în fața camerelor de luat vederi, dar lipsa chefilor, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, a generat un amalgam de confuzie. Concurenții s-au confruntat cu dilema de a nu avea cui să se prezinte și de a nu avea șansa de a impresiona chefii celebri, susține Fanatik.

Sursele dezvăluie că participanții preconizați pentru acest sezon nu au primit niciun semn de la producători pentru a începe filmările la București. Informațiile actuale indică faptul că producția dorește să păstreze totul în suspans cel puțin până după sărbători, întreaga situație aflându-se într-o incertitudine totală.

Producătorii ar putea schimba emisiunea

Conform informațiilor obținute, producătorii nu au contactat anumite persoane care ar fi trebuit să participe deja la show. Concurenții, aflați într-o perioadă de incertitudine, au devenit subiectul unor zvonuri care circulă inclusiv în interiorul echipei de producție a emisiunii. Aparent, și echipa de la „Chefi la Cuțite” se află într-un haos organizatoric, iar Antena 1 pare tentată să aducă alți chefi sau chiar să schimbe complet emisiunea.

Culisele dezvăluie că Antena 1 încearcă în prezent să convingă cei trei chefi să revină, bazându-se pe posibilele clauze contractuale încălcate. Se discută chiar despre posibilitatea prezentării situației în fața unui judecător, subliniind gravitatea situației. Filmările au fost suspendate deja din toamnă, iar decizia privind viitorul emisiunii „Chefi la Cuțite” urmează să fie luată după sărbători.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: