Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » S-a dus la pompă să alimenteze, dar a găsit un mesaj afișat. N-a rezistat și i-a dat replica

S-a dus la pompă să alimenteze, dar a găsit un mesaj afișat. N-a rezistat și i-a dat replica

GALERIE FOTO (3)

Un tânăr a mers să alimenteze la una dintre benzinăriile din apropierea casei sale, dar a avut parte de o surpriză neplăcută. El a găsit un mesaj arborat, care era… eronat. N-a rezistat și i-a dat replică.

Un tânăr a găsit un mesaj atârnat de o pompă de alimentare

Fără să-și dea seama că acea pompă fusese scoasă din funcțiune, un tânăr a tras mașina chiar în dreptul ei, cu dorința de a alimenta. Numai că, atunci când s-a dat jos din mașină, a realizat că aceasta avea afișat un mesaj. Cum l-a citit, a izbucnit în râs. Mesajul scris era incorect. Mai exact, pe bilețel scria: „NEFUNGȚIONAL”.

Mesajul găsit la pompă

N-a rezistat tentației și l-a corectat, scriind sub el forma corectă a cuvântului, și anume „nefuncțional”. Desigur, amuzat de situație, tânărul a făcut o fotografie și a postat-o în mediul online, pentru a le arăta prietenilor săi internauți mesajul găsit. După cum era de așteptat, aceștia au reacționat imediat și au criticat gafa celor de la benzinărie.

Un mesaj „altfel” de Anul Nou

Nu e singura „gafă” de acest gen, semnalată în mediul online. Un alt tânăr, din provincie, a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj pe care l-a văzut în vitrina unui magazin. Mesajul era adresat clienților și se voia a fi o urare de Anul Nou. Numai că ceea ce trebuia să fie un mesaj în engleză (n.r. Vă urăm un an nou fericit) era mai degrabă un mesaj scris fonetic (n.r. cum se citește) în engleză. Mai mult ca sigur, totul a fost o glumă, și nu neapărat o neștiință din partea celui care l-a scris. Cert e că mesajul a fost primit cu râsete din partea celor din online, care la rândul lor l-au răspândit pentru a face inițiativa celebră.

Mesajul unui magazin de Anul Nou

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: