Redactia.ro
Home » Sport » S-a găsit un cadavru în casa unui fotbalist! E jucătorul lui Arsenal!

S-a găsit un cadavru în casa unui fotbalist! E jucătorul lui Arsenal!

S-a găsit un cadavru în casa unui fotbalist

S-a găsit un cadavru în casa unui fotbalist! Gazzetta dello Sport, anunţă că în locuinţa egipteanului Mohamed Elneny s-a descoperit un cadavru neidentificat. Casa este în El Mahalla El Kubra, în Egipt, iar descoperirea macabră a fost făcută chiar de tatăl jucătorului lui Arsenal. Acesta a fost şi cel care a anunţat poliţia. Ajunşi la faţa locului poliţiştii au început şi primele cercetări. Deocamdată nu se ştie identitatea cadavrului dar poliţiştii care investighează doresc să vorbească cu toată familia lui Mohamed Elneny, despre o eventuala relaţie dintre persoana decedată şi fotbalistul lui Arsenal.
Elneny este la Arsenal din 2016, după ce englezii au plătit lui Basel 7,4 milioane de lire sterline. Jucătorul de 27 de ani nu a reuşit să se impună titular nici atunci când Wenger era antrenor, dar nici sub comanda lui Emery. A adunat până acum doar 46 de prezenţe în tricoul „tunarilor”. Mijlocaşul lui Arsenal joacă şi pentru echipa naţională a Egiptului.

Întâmplări neplăcute pentru Arsenal

În urmă cu câteva zile alţi fotbalişti ai lui Arsenal au trecut printr-o situaţie dificilă. Ozil şi Kolasinac au scăpat cu greu de nişte hoţi care doreau să le fure maşina. Hoţii pe motociclete erau înarmaţi cu cuţite şi i-au speriat destul de rău pe jucători. Ozil a fugit să ceară ajutor la un restaurant din apropiere, în timp ce Kolasinac le-a dat mai mulţi pumni atacatorilor. Oamenii le-au sărit în ajutor iar hoţii au fugit. Poliţia a început imediat cercetările, dar deocamdată nu au aflat identitatea atacatorilor. Martorii au povestit că Ozil s-a panicat foarte tare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: