Redactia.ro
Home » Știri » S-a îmbogățit peste noapte! Cum a reușit un tânăr să câștige o sumă uriașă de bani

S-a îmbogățit peste noapte! Cum a reușit un tânăr să câștige o sumă uriașă de bani

GALERIE FOTO (2) Cum a reușit un tânăr să câștige o sumă uriașă de bani

Un tânăr a avut parte de o surpriză de proporții atunci când a câștigat întâmplător o sumă uriașă de bani cu un blilet la loterie. Băiatul uitase complet de bilet și și-a adus aminte după câteva zile că îl are în buzunar.

A câștigat suma când era într-un pub

Tânărul de 23 de ani din Marea Britanie se afla la o bere, într-un pub, cu prietenul lui cel mai bun. Acesta a dat din întâmplare peste un bilet răzuibil la loterie pe care îl cumpărase cu mai multe zile în urmă.

În momentul în care a răzuit biletul, tânărul, de profesie excavatorist, a descoperit că este câștigător. A Început să urle de fericire și să sară prin tot pub-ul, spre uimirea clienților. George Bates a câștigat 250.000 de lire sterline (aproximativ 270.000 de euro).

Suma uriașă câștigată de un tânăr cu un bilet de loterie
Suma uriașă câștigată de un tânăr cu un bilet de loterie

″Întotdeauna aștept cu nerăbdare prima halbă de bere, de vineri. Abia primisem halba și mi-am adus aminte că am biletul în buzunar. Când am văzut că am câștigat 250.000 de lire sterline, am început să strig de bucurie, eram în al nouălea cer ”, a povestit George Bates, citat de Daily Star.

Imediat după aflarea veștii, tânărul a plecat direct acasă pentru a-și anunța familia. “Când mi-am dat seama cât valorează acea bucată de hârtie, am plecat acasă să-i spun mamei. A fost epic. Era și fratele meu de față și am început cu toții să sărim în sus de bucurie”.

Tânărul este acum fericit că și-a mărit veniturile cu o sumă frumușică, mai ales că perioada pandemiei i-a adus câteva costuri în plus, și mai puțină muncă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: