Redactia.ro
Home » Monden » S-a îngrășat teribil! Fosta prezentatoare e de nerecunoscut în costum de baie FOTO

S-a îngrășat teribil! Fosta prezentatoare e de nerecunoscut în costum de baie FOTO

GALERIE FOTO (4) Paula Chirila

Paula Chirilă a fost surprinsă la malul mării de către paparazzi. La sfârșitul săptămânii trecute fosta prezentatoare a decis să petrecă la mare. Paula a fost surprinsă alături de câteva prietene pe o plajă din nordul mamei, locul preferat al vedetelor. Ea a luat proporții în ciuda intervențiilor estetice la care a apelat.

Cum s-a afișat Paula Chirilă pe litoral

Paula Chirilă a profitat de vremea frumoasă din weekend și a organizat cu prietenele o escapade la mare. Imginile în costum de baie au surprins internauții. Vedeta a luat proporții în ciuda faptului că a trecut de mai multe ori pragul medicului estetician.

De-a lungul timpului Paula a simțit nevoia să își ajusteze micile imperfecțiuni. Aceasta optat pentru o lipoaspirație, a scăpat de ridurile de expresie. Mai mult, ea a apelat și la o corecție a bărbiei, dar și o intervenție la nivelul bustului.

De ce a divorțat de fostul soț

Din 2017 Paula Chirilă este o femeie liberă și se bucură din plin de viață. După un mariaj de 12 ani a divorțat de soțul ei, Marius. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Carla, iar de dragul ei au rămas în relații bune. Depun tot efortul pentru a avea o copilărie echilibrată fără să simtă lipsa unuia dintre ei.

”Da, am divorţat. Ne pare rău. Am purtat o discuţie firească şi am ajuns la decizia asta comună. Marius e o persoană minunată, am avut o căsnicie frumoasă, de 12 ani, avem un copil frumos, pe care încercăm să-l creştem echilibrat. Şi încerc să trec cum pot peste perioada asta, mai ales că sunt şi Sărbătorile”, spunea Paula Chirilă într-o emisiune TV.

După separarea de tatăl Carlei vedeta a lăsat să vină totul de la sine. A recunoscut că a avut de învățat foarte multe din fosta relație ți va încerca să le aplice pe viitor. A avut și o relație de scurtă durată cu un bărbat mai tânăr cu 16 ani, dar nu a rezistat mai mult de câteva luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: