Redactia.ro
Home » Știri » S-a întâmplat la podul de peste Dunăre din Brăila. Întreaga construcție a fost luminată

S-a întâmplat la podul de peste Dunăre din Brăila. Întreaga construcție a fost luminată

GALERIE FOTO (4)

Imagini spectaculoase parcă rupte din vestul Europei. Podul de peste Dunăre de la Brăila a fost complet iluminat. Locuitorii nu au ratat ocazia și au fotografiat construcția. Pozele au ajuns pe rețelele sociale și mii de români au fost impresionați de evoluție.

Cum arată acum podul de la Brăila construit peste Dunăre

Lucrările la podul care va lega Brăila de Tulcea sunt în toi. Până la acest moment a fost finalizată 50% din construcție, dar se pare că brăilenii au avut o surpriză. Seara trecută de-alungul podului au fost aprinse lumini și au făcut ca totul să arate spectaculos. Nu doar brăilenii s-au bucurat de priveliște deoarece pozele s-au răspândit rapid în mediul online.

Conform informațiilor furnizate, beculețele au fost amplasate pe o lungime de doi kilometri. Este voba de sute de lumini. De luni începe construcţia cablului principal. Responsabilii au anunțat și faptul că de la data de 1 septembrie se va lucra și în timpul nopții.

Instalaţia de lumini are 2 km şi, probabil, câteva sute de becuri. Această fotografie a fost realizată azi noapte. Începând de luni începe construcţia cablului principal, iar de la 1 septembrie se va lucra şi în timpul nopţii.„, a declarat Viorel Eșanu.

Când va fi gata podul ce leagă Brăila de Tulcea

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă a făcut precizări și preconizează terminarea proiectului spre sfârșitul anului viitor. Idea podului peste Dunăre de la Brăila își are originea din 1980, dar abia în anul 2017  ideea a fost valorificată. Potrivit informațiilor podul este cel mai important proiect de infrastructură realizat în țara noastră după Revoluție, în valoare de circa 500 milioane de euro.

Dintotdeauna, de zeci de ani de zile, brăilenii și-au dorit un pod care să facă legătura cu Tulcea și cu Delta Dunării. Iată că, după foarte mulți ani, visul celor din zonă se transformă în realitate și se poate afirma că cel mai mare proiect de investiții cu fonduri europene din România, în momentul de față, se desfășoară la Brăila și vorbim despre un proiect cu o valoare de peste 500 milioane de euro.„, spune primarul Brăilei, Marian Dragomir.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: