Redactia.ro
Home » Știri » S-a întors la muncă după un concediu de 6 săptămâni. În prima zi, a găsit pe maşină un bilet misterios. ŞOC ce scria în el!

S-a întors la muncă după un concediu de 6 săptămâni. În prima zi, a găsit pe maşină un bilet misterios. ŞOC ce scria în el!

oglinda

O asistentă a revenit la muncă după 6 săptămâni de concediu. Însă ceva înfricoşăor s-a întâmplat ciar în prima zi la serviciu.

Ea a găsit un bilet misterios pe maşina ei.

Asistenta era ameninţată

Femeia a găsit pe parbrizul mașinii un bilețel misterios cu un mesaj amenințător. Asistenta își parchează de obicei mașina în parcarea privată din fața apartamentului său din Glasgow, Scoția. Într-o zi a găsit un bilet în care era avertizată că a parcat într-un loc nepotrivit. Pe bilet era scris de mână și un mesaj de amenințare.

„Stai cu ochii în patru”, sunt cuvintele care au îngrozit-o pe asitenta medicală. În mesaj mai scria: „Acest bilet este pentru asistenta de gardă. Vă rugăm să vă parcați Audi-ul în propriul spațiu. Suntem sătui cu toții de faptul că intrați în spațiile noastre. Nu pot să aștept să văd ce se va întâmpla. Stai cu ochii în patru”.

Totul s-a petrecut Glasgow, Scoția.

Femeia este îngrozită

Asistentă este acum înspăimântată de cele întâmplate și că îi este frică de fiecare dată când trebuie să meargă în parcare.

„Eram deja neliniștită când mă duceam la mașină. (Biletul) era lipit sub ștergătorul de geam, ca și cum ar fi încercat să-l ascundă, dar voiau să știu că era acolo.

A trebuit să mă asigur că mașina mea era în regulă. Eram foarte panicată la serviciu. Nu știu al cui este locul, oamenii parchează în locuri diferite în fiecare zi. Eu doar parchez acolo unde există un loc”, a povestit femeia.

Cum poţi rămâne fără obiectele de valoare din maşină

Noua metodă folosită de hoți este ușoară și ieftină, deoarece tot ce trebuie să facă este să pună, de obicei sub ștergător, o bucată de hârtie pe luneta mașinii, care poate fi o notă sau o chitanță.Hoții stau apoi de pază, așteptând întoarcerea proprietarului mașinii.

Șoferul observă bucata de hârtie pe parbrizul din spate, iar atunci ”cei cu ochi de vultur” așteaptă următorul pas. Timpul necesar șoferului să ajungă al lunetă și să se întoarcă la volan este suficient pentru ca potențialii hoți să deschidă ușa pasagerului și să pună mâna pe prada lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: