Redactia.ro
Home » Știri » S-a lansat imnul României la Euro 2024. „Când visăm împreună ne adunăm împreună”

S-a lansat imnul României la Euro 2024. „Când visăm împreună ne adunăm împreună”

În sufletele suporterilor, fiecare meci al Echipei Naționale reprezintă o poveste desfășurată în culori vibrante de pasiune și devotament. EURO 2024, cel mai anticipat eveniment fotbalistic al anului, nu se rezumă doar la jocul desfășurat pe teren, ci și la legătura emoțională dintre suporteri și jucători, la forța pe care o împărtășesc atunci când luptă împreună pentru întreaga națiune.

Campionatul European va începe pe 14 iunie și va fi transmis pe PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, oferind suporterilor oportunitatea de a trăi la cote maxime fiecare meci din turneul final. România este inclusă în grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în faza inițială a competiției.

S-a lansat imnul României la Euro

Înaintea fluierului de start, PRO TV și FRF au pregătit numeroase surprize pentru toți fanii de acasă. Prima dintre ele este disponibilă începând de astăzi pe toate platformele de social media, dar și la PRO TV – Imnul echipei naționale pentru EURO 2024.

Piesa „Visăm Împreună”, lansată special pentru acest moment de casa de producție Hahaha Production, adună laolaltă fotbaliștii echipei naționale, unele dintre cele mai cunoscute vedete PRO TV (Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși) și suporterii tricolori. „EURO 2024 este cel mai așteptat spectacol fotbalistic al acestui an! Cu toții așteptăm cu nerăbdare să trăim emoția întoarcerii naționalei la un turneu final și să vedem cine va deveni noua campioană europeană. Încă o dată, toți iubitorii de fotbal vor putea urmări fiecare meci la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, indiferent de locație. Și surprizele nu se opresc aici – alături de FRF, lansăm de astăzi o campanie specială de promovare a EURO 2024”, a declarat Antonii Mangov, Directorul de Programare.

„Imnul Naționalei este mai mult decât o simplă melodie; este o expresie a unității și a dorinței noastre comune de a susține tricolorii. Prin campania ‘Când visăm împreună, ne adunăm împreună’, ne propunem să îmbinăm pasiunea pentru fotbal cu spiritul de comunitate, aducând suporterii mai aproape de echipa națională și contribuind la crearea unei atmosfere de susținere necondiționată pentru jucătorii noștri. Ne dorim ca vara aceasta să fie una în care să ne bucurăm de cea mai mare sărbătoare fotbalistică, iar acest imn să devină un simbol al mobilizării noastre colective”, a spus Iulia Cuciurean, Șeful Departamentului de Marketing al Federației Române de Fotbal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: