Redactia.ro
Home » Știri » S-a prezentat zi de zi în fața școlii, deși era închisă. Ce făcea elevul care a emoționat o lume întreagă

S-a prezentat zi de zi în fața școlii, deși era închisă. Ce făcea elevul care a emoționat o lume întreagă

Statele Unite ale Americii au fost grav lovite de pandemia de coronavirus, iar criza sanitara pare sa se adanceasca de la o zi la alta. Insa, exista si speranta, cel putin pentru cei mici care vor sa isi continue studiile indiferent de vremurile traite.

Asa este cazul unul tanar elev din New Mexico, suparat  ca nu mai poate merge la scoala ca inainte. Pentru ca parintii sai nu isi permit un abonament la internet, micutul Jonathan s-a gandit sa se duca in fiecare zi la scoala si sa beneficieze de internetul gratis al institutiei, pentru a nu pierde cursurile. Mama a marturisit pentru cei de la CNN ca pana sa vina pandemia de Covid-19, se chinuia cu banii de la o luna la alta, iar ca acum este si mai greu, femeia fiind nevoita sa renunte la plata utilitatilor. “Am trăit întotdeauna de la salariu la salariu. Cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit întotdeauna să câstigăm suficient cât să trăim şi să plătim ce era de plătit. Apoi ne-a lovit Covid”.

Jonathan ofera o lectie de viata lumii

Tot mama lui Jonathan este cea care a povestit de ce doreste fiul ei sa continue studiile, desi este dificil  de mers la scoala in aceasta perioada. Faptul ca Jonathan si-a improvizat un birou din carton pentru a-si instala laptopul a impresionat intreaga tara, dar si pe cei de la CNN, care au mediatizat intens cazul. Johnathan i-a atras atentia unul localnic care s-a oferit sa plateasca abonamentul de internet pentru ca elevul sa poata face cursurile online, fara sa se deplaseze de acasa. “Nu-mi pot exprima recunoştinţa şi mulţumirile pentru ajutorul pe care ni-l oferă comunitatea în aceste momente dificile”, a marturisit cu lacrimi in ochi mama tanarului, in timp ce acesta a promis sa fie constiincios si sa se concentreze pe stiinta, material lui preferata.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: