Redactia.ro
Home » Homepage » S-a răsturnat un microbuz plin cu călători. S-a activat PLANUL ROȘU de intervenție

S-a răsturnat un microbuz plin cu călători. S-a activat PLANUL ROȘU de intervenție

microbuz

S-a activat Planul Roșu de intervenție în județul Teleroman, după ce un microbuz de transport persoane s-a răsturnat în localitatea Scurtu Mare.

Din primele informații, în microbuz se aflau 17 persoane.

„Un microbuz de transport persoane s-a răsturnat în localitatea Scurtu Mare, judeţul Teleorman. Având în vedere numărul ocupantilor, pentru eficientizarea misiunii de răspuns la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului”, a transmis Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Având în vedere numărul ocupantilor, pentru eficientizarea misiunii de răspuns la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului, potrivit Agerpres.

Dosarul Colectiv. Cine trebuie să plătească daunele de peste 50 de milioane de euro

În zona, s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu modul de descarcarare, o autospecială pentru transport victime multiple, cinci ambulanțe SMURD și trei ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Ulterior, IGSU a precizat că şoferul microbuzului a decedat, iar şase persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: