Redactia.ro
Home » Monden » S-a rupt lanțul de iubire dintre Viviana Sposub și George Burcea! Cei doi s-au despărțit după numai o lună de la ultima împăcare

S-a rupt lanțul de iubire dintre Viviana Sposub și George Burcea! Cei doi s-au despărțit după numai o lună de la ultima împăcare

George Burcea și Viviana s-au despărțit

În lumea mondenă a României, despărțirea devine adesea subiectul principal de discuție și speculații aprinse, iar ultima lovitură adusă relației dintre celebrul actor George Burcea și frumoasa Viviana Sposub a fost o adevărată bombă mediatică. După o serie de evenimente tumultuoase, cei doi și-au spus adio definitiv, lăsând în urmă o mulțime de fani întristați.

Povestea lor de iubire a început cu câțiva ani în urmă și a fost considerată unul dintre cele mai atractive cupluri din showbiz-ul românesc. Cu o chimie vizibilă și o prezență scenică impresionantă, George Burcea și Viviana Sposub păreau să fie făcuți unul pentru celălalt. Cu toate acestea, în prima parte a anului, cei doi au decis să-și urmeze destinele separate după o reîntoarcere din Statele Unite.

Viviana Sposub și George Burcea și-au spus din nou adio

Cu toate că separarea lor a fost anunțată în media, fanii și-au păstrat speranța că poate, doar poate, această ruptură va fi temporară. La scurt timp după aceea, în urmă cu aproximativ două luni, cei doi au surprins pe toată lumea anunțând că își mai acordă o șansă. În ciuda distanței care i-a separat în această perioadă, părea că reușesc să facă tot posibilul pentru a-și repara relația.

Cu toate acestea, lucrurile nu au mers așa cum sperau fanii și poate nici chiar cei doi protagoniști. După mai multe luni de încercări de a-și rezolva neînțelegerile și de a-și regăsi fericirea, Viviana Sposub a luat o decizie surprinzătoare. Ea l-a părăsit pe George Burcea, punând astfel capăt definitiv relației lor. Despărțirea părea să fie una dureroasă și se pare că Viviana a avut ultimul cuvânt de spus.

George Burcea a părăsit România după despărțire

Surse apropiate cuplului au dezvăluit pentru cancan.ro că actorul și-a schimbat inclusiv numărul de telefon după despărțire, semn că vrea să își reînceapă viața într-un mod cât mai distanțat de trecutul recent. Astfel, George Burcea a hotărât să se concentreze în totalitate pe cariera sa profesională, făcând astfel un pas înapoi în ceea ce privește viața amoroasă.

Cu toate acestea, cea mai mare surpriză a venit odată cu vestea că George Burcea a părăsit țara. El pare să-și fi dorit să își refacă viața în Statele Unite, începând o nouă pagină a carierei sale. Acesta ar fi deja un agent american care se ocupă de traseul său profesional și intenționează să participe la castinguri pentru reclame și filme în Los Angeles.

„Ei urmau să se întoarcă în America în această toamnă. George a plecat însă singur, supărat că Viviana nu a mai fost dispusă să dea o șansă relației lor. Și-a schimbat numărul de telefon și intenționează să profite de toate oportunitățile ce i se oferă. George are un agent în America, iar acesta se ocupă de cariera lui”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: