Redactia.ro
Home » Știri » S-a sinucis unul dintre bogații României. Cine este milionarul prieten cu Dan Șucu și Borcea care s-a gazat cu fumul de la grătar

S-a sinucis unul dintre bogații României. Cine este milionarul prieten cu Dan Șucu și Borcea care s-a gazat cu fumul de la grătar

Virgil Chirică. Foto: Facebook

Un asociat al lui Dan Șucu și Cristian Borcea într-un proiect imobiliar semnificativ în nordul Capitalei s-a sinucis în vila sa din Voluntari. Virgil Chirică, care de asemenea îndeplinea funcția de director al diviziei de asigurări a Porsche Finance Group, a fost descoperit decedat în locuința sa de un prieten care a sunat la numărul de urgență 112 pe data de 4 februarie.

Potrivit surselor apropiate anchetei citate de Gândul, echipa de investigație a constatat că acesta a planificat sinuciderea cu meticulozitate. Se pare că Virgil Chirică și-a pregătit moartea, procurând mai multe grătare și o cantitate semnificativă de cărbuni, cu intenția de a muri intoxicat cu fum.

S-a gazat cu fumul de la grătar

Pe 4 februarie, Chirică a adus cărbunii și unul dintre grătare în casa sa și le-a transportat la etajul 1, în baie. Acolo, a blocat cu bandă adezivă orice ieșire de aer, inclusiv gurile de evacuare și ventilatorul, astfel încât fumul să nu poată ieși. Conform presupunerilor, a consumat o serie de pastile din mai multe flacoane, după care, când a simțit că încep să-și facă efectul, a scris de patru ori pe o bucată de hârtie fraza „I am already asleep” (Sunt deja adormit).

Chirică s-ar fi izolat în baie, unde a aprins grătarul, iar inhalarea monoxidului de carbon emis de cărbuni a dus la decesul său în scurt timp.

Surse judiciare au dezvăluit că în dormitorul de la etajul al doilea al vilei s-au găsit și alți doi saci de cărbuni, nedesfăcuți, indicând că intenția inițială a fost să folosească mai multe surse de fum. Investigatorii au descoperit și că Chirică a încercat anterior să se sinucidă folosind un grătar, acum patru ani, însă a fost salvat de membrii familiei care l-au internat în spital.

Virgil Chirică era o figură cunoscută în lumea afacerilor, deținând funcția de director al diviziei de asigurări a Porsche Finance Group. Potrivit profit.ro, el era, de asemenea, asociat într-un proiect imobiliar important în nordul Bucureștiului, împreună cu Dan Șucu, Cristian Borcea și alte personalități din mediul de afaceri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini