Redactia.ro
Home » Monden » S-a tuns băiețește! O prezentatoare de la noi și-a făcut o schimbare de look radicală

S-a tuns băiețește! O prezentatoare de la noi și-a făcut o schimbare de look radicală

Diana Dumitrescu și-a luat prin surprindere fanii cu schimbarea de loook pe care și-a făcut-o. 

 

Cum arată acum vedeta

 

Prezentatoarea Tv, Diana Dumitrescu, a renunțat la părul lung în favoarea unei tunsori scurte.

”Freza mea nouă cere selfie-uri! 😂😂😂”, a notat Diana Dumitrescu pe contul său de socializare. Internauții nu au pierdut ocazia și au reacționat la schimbarea pe care vedeta și-a făcut-o. ,,Frumoasă tunsoare”, ”Îți stătea mult mai bine cu părul lung. Această coafură te îmbătrânește”, ”Ești minunată”, ”Îți stă super bine”, ”Nuuuu. Erai mai faină cu părul lung”, ”Ție oricum îți stă bine”, ”Erai mult mai frumoasă cu părul lung”, ”Nu cred că te-ai tuns așa”, ”Super cool și sexy”, ”Te schimbă total, parcă nu ești tu”, ”În prima secundă nu te-am recunoscut!”, ”Ce schimbare! Wow! Îți stă super”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

 

 

Diana Dumitrescu a trecut prin momente dificile

 

Diana Dumitrescu a fost mireasă pentru a doua oară în luna septembrie a anului 2018. Vedeta s-a căsătorit în secret cu alesul inimii ei, Alin Boroi, cu care are și un băiețel. Diana Dumitrescu a mai fost măritată cu producătorul Ducu Ion.

Vedeta a mărturisit, pentru publicația Formula AS, că i-a fost foarte greu după divorțul de primul ei soț. De asemenea, a trecut prin momente dificile și după ce a rămas fără job.

”Am jucat enorm în serialele produse de MediaPro Pictures. Ajunsesem o actriţă foarte populară, m-am măritat şi eram fericită… După o vreme însă, într-un timp destul de scurt, toată fericirea asta s-a năruit. Am divorţat, la MediaPro s-au sistat toate producţiile de seriale şi n-am mai avut de lucru, iar pentru că eu fusesem un om corect şi respectasem regulile, adică orice legătură cu „exteriorul” să se facă prin inter­mediul pr-ilor, nici nu aveam cunoştinţe în lumea filmului ori a teatrului, astfel încât să mă repliez rapid, să merg la alte cas­tinguri, să contactez alţi regizori ori producători… Uite-aşa, în modul cel mai neaşteptat, m-am trezit iar într-o situaţie critică: nu mai aveam serviciu, nu mai aveam bani, mi-era greu să-mi plătesc până şi chiria”, a declarat Diana Dumitrescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: