Redactia.ro
Home » Știri » S-a zguduit pământul în Gorj! Ce magnitudine a avut seismul

S-a zguduit pământul în Gorj! Ce magnitudine a avut seismul

cutremur

S-a zguduit pământul în Gorj! Iată ce magnitudine a avut seismul

Ce magnitudine a avut seismul

Vineri seara, regiunea Gorj din România a fost zguduită de un cutremur cu magnitudinea de 4.3, eveniment semnalat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP). Seismul, înregistrat la ora locală 19:48:21, a avut o adâncime de 15 km, aducând un moment de tensionare și îngrijorare în zonă.

S-a zguduit pământul în Gorj

Epicentrul cutremurului a fost localizat la 14 km nord-vest de municipiul Târgu Jiu. Conform datelor furnizate de INFP, seismul a fost resimțit la 68 km nord-est de Drobeta-Turnu Severin, 70 km sud de Hunedoara, 85 km sud de Deva și 96 km vest de Râmnicu Vâlcea. Această activitate seismică a generat îngrijorare în comunitățile locale, stârnind discuții despre pregătirea și siguranța în fața unor astfel de evenimente naturale.

Deși magnitudinea cutremurului indică o intensitate moderată, este important să se monitorizeze evoluția situației și să se adopte măsuri corespunzătoare pentru a face față potențialelor replici sau consecințe. Autoritățile locale și naționale au fost alertate, iar populația este îndemnată să rămână vigilentă și să respecte ghidurile de siguranță în astfel de circumstanțe.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: