Redactia.ro
Home » Monden » S-au căsătorit în secret, apoi au postat imaginile pe Instagram! Artistul din România a spus marele „DA” alături de partenera sa

S-au căsătorit în secret, apoi au postat imaginile pe Instagram! Artistul din România a spus marele „DA” alături de partenera sa

GALERIE FOTO (7)

Într-o atmosferă de confidențialitate absolută, Lino Golden și Delia Salchievici au ales să-și unească destinele într-o ceremonie intimă, departe de ochii lumii, dar aproape de inimile celor mai dragi. Căsătoria lor, petrecută vineri, 19 aprilie 2024, a venit ca o surpriză pentru mulți, având în vedere discreția cu care cuplul a tratat până acum detaliile relației lor.

Povestea lor de dragoste a capturat inimi încă de la început, dar nimeni nu a fost pregătit pentru momentul în care Lino Golden a pus întrebarea cea mare. Propunerea a avut loc în vara anului 2023, în timpul unei petreceri de ziua lui Lino, când acesta a surprins-o pe Delia cu o cerere în căsătorie emoționantă. Delia, luată complet prin surprindere, a răspuns afirmativ în fața unui grup restrâns de prieteni și familie, consolidând astfel un angajament plin de iubire și speranță.

Lino și Delia s-au căsătorit

Ceremonia de vineri a reprezentat culminația acestei frumoase povești de dragoste. Cei doi îndrăgostiți au optat pentru o nuntă civilă, organizată în cel mai restrâns cerc, demonstrând că pentru ei, esența acestei zile speciale constă în semnificația actului, și nu în amploarea evenimentului. Momentul a fost marcat de prezența doar a celor mai apropiați prieteni și membri ai familiei, un gest care reflectă dorința cuplului de a menține o atmosferă cât mai intimă și personală.

La câteva ore după oficializarea căsătoriei, Lino și Delia au decis să împărtășească bucuria lor cu lumea, postând imagini de la eveniment pe platformele de socializare. Fotografiile îi arată pe cei doi radiați de fericire, într-un cadru simplu, dar elegant. Lino a optat pentru un costum negru, accesorizat discret, în timp ce Delia a strălucit într-o rochie albă, sofisticată, care i-a subliniat eleganța naturală. Împreună, au compus o imagine de cuplu perfect, emanând iubire și complicitate.

Ce a reprezentat participarea la Power Couple

Participarea recentă a cuplului la show-ul „Power Couple” de la Antena 1 a oferit ocazia perfectă de a testa și consolida legătura lor. Experiențele împărtășite și provocările întâmpinate în cadrul emisiunii au servit drept preludiu pentru căsătoria lor, oferindu-le o mai bună înțelegere reciprocă și consolidând temelia relației lor.

„Power Couple este un test al rezistentei, inteligenței, al lucrului în echipă și al răbdării, în urma căruia am învățat multe lucruri unul despre celălalt, pe care, fără această experiență, nu am fi avut niciodată șansa să le descoperim. Am trecut prin emoții la care nu ne-am așteptat și ne-am privit cu alți ochi încă după primele probe”, a declarat Lino Golden.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: