Redactia.ro
Home » Știri » Să n-o mai recunoști! Cum arată acum actrița Eugenia Șerban, după mai multe intervenții estetice: „Cred că uităm că suntem femei”

Să n-o mai recunoști! Cum arată acum actrița Eugenia Șerban, după mai multe intervenții estetice: „Cred că uităm că suntem femei”

GALERIE FOTO (3) Ultima oră! Eugenia Șerban a cerut ordin de protecție împotriva fiului ei. Actrița trece printr-un calvar după lupta cu cancerul

Eugenia Șerban și-a făcut mai multe intervenții estetice și nu se ferește să vorbească despre ele! Mulți spun că n-o mai recunosc, însă ea este mulțumită de felul cum arată. Actrița parcă este la prima tinerețe, are o siluetă de invidiat și este lăudată pentru felul în care arată. Ce spune despre schimbările pe care și le-a făcut de-a lungul timpului.

Cum arată acum actrița Eugenia Șerban

Eugenia Șerban nu se ferește să recunoască faptul că și-a făcut mai multe intervenții estetice. Celebra actriță parcă este desprinsă din reviste și arată foarte bine, la fel ca-n prima tinerețe. Cu zâmbetul pe buze ca întotdeauna, vedeta a vorbit despre schimbările suferite de-a lungul timpului. Gurile rele ar spune că nu o mai recunosc, însă cei care o apreciază pe Eugenia Șerban o laudă pentru felul în care arată și pentru trupul parcă tras prin inel. Eugenia Șerban este total de acord cu operațiile estetice și spune că oricine vrea să arate bine, o poate face. Actrița, care a interpret-o pe Renata în Inimă de țigan, a vorbit și despre propriile intervenții estetice, mărturisind că este mare fană botox.

Eugenia Vodă a dezvăluit că a recurs și la o altă intervenție, în afara botoxului, și anume blefaroplastie, adică eliminarea excesului de piele de pe pleoape. Pe lângă intervențiile estetice pe care și le-a făcut, actrița a dezvăluit și la ce trucuri de înfrumusețare apelează, atunci când vrea să se simtă din ce în ce mai frumoasă.

“Puțin botox, tratamente de hidratare. Nu le-am făcut aici, probabil o să le încerc și aici. Și mi-am făcut o blefaroplastie acum foarte mulți ani. Cremă, demachiat, cred că sunt lucrurile pe care ar trebui să le facă orice femeie, nu sunt trucuri. Să uităm să ne demachiem sau să ne dăm cu cremă pe față? Nu cred! Asta ar trebui să fie un ritual. Nu avem cum să uităm. Dacă uităm asta, cred că uităm că suntem femei și că trebuie să arătăm bine.”, a declarat Eugenia Șerban, potrivit ego.ro.

Eugenia Șerban, total de acord cu operațiile estetice

Actrița este de părere că oricine își poate face o intervenție estetică, atâta timp cât te face să te simți mai bine în pielea ta. „Chiar astăzi vorbeam cu o prietenă, exact despre asta. Și-a făcut, de curând, o operație și i-am spus: “Eu sunt în totalitate de acord! Atâta timp cât ne face să ne simțim bine în pielea noastră și să nu exagerăm, e bine că există!”, a spus ea, conform sursei citate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: