Redactia.ro
Home » Știri » Salată de ardei iuți cu ceapă, la borcan, fără conservanți. Care e cea mai ușoară rețetă

Salată de ardei iuți cu ceapă, la borcan, fără conservanți. Care e cea mai ușoară rețetă

Această rețetă rapidă de ardei iuți și ceapă murată este perfectă pentru a adăuga o aromă mare la orice, de la sandvișuri, tacos, carne la grătar și multe altele. E atât de ușor de făcut! Iată cum faci salată de ardei iuți cu ceapă, la borcan, fără conservanți.

Salată de ardei iuți cu ceapă, la borcan, fără conservanți, perfectă pentru orice masă

Salată de ardei iuți cu ceapă și ceapa roșie murată este un preparat plin de arome, foarte popular pentru a fi servită pe sandvișuri, pentru a înveseli carnea la grătar, pentru a o pune peste cârnați, burgeri și hot-dog. Mai mult, ea adaugă un plus de savoare și de gust la mâncărurile mexicane preferate și la alte feluri de mâncare.

Cum să prepari salata de ardei iuți cu ceapă, la borcan, fără conservanți

În plus, salata e incredibil de ușor de preparat. Puteți face un lot mare și le puteți păstra în frigider timp de o lună sau cam așa ceva, astfel încât să le aveți mereu la îndemână. Îmi plac atât de mult doar ei.

Procesul de murături poate fi aplicat la multe legume diferite, în special la ceapă. Nu este doar o modalitate excelentă de a le conserva, dar sunt un ingredient esențial pentru multe feluri de mâncare.

Ingrediente pentru salata de ardei iuți cu ceapă și ceapă roșie murată

Ardeii iuți și ceapa sunt ingredientele principale. Această rețetă va funcționa cu ceapă dulce, ceapă galbenă, ceapă albă, ceapă eșalotă sau altele pentru o rețetă rapidă de ceapă murată. Taie-le felii subțiri cu un cuțit ascuțit sau cu o mandolină.
Oțet. Eu prefer oțetul de vin alb de bună calitate, dar oțetul de vin roșu, oțetul de șampanie, oțetul de orez sau oțetul de cidru de mere va funcționa pentru această rețetă.
Apă. 1-2 căni de apă, în funcție de mărimea lotului tău.
Miere. Opțional pentru o ceapă roșie murată mai dulce. De asemenea, puteți folosi zahăr dacă doriți, sau ceva dulce, cum ar fi sirop de arțar sau sirop de agave, sau pur și simplu omiteți.
Sare. Sarea de murături este ideea, dar sarea Kosher va funcționa, atâta timp cât nu are elemente antiaglomerante.

Cum se prepară salata de ardei iuți cu ceapă și ceapă roșie murată

Adăugați oțetul, apa, mierea (dacă folosiți), sarea și condimentele într-o oală sau o cratiță largă. Aduceți amestecul de oțet la un clocot rapid și îndepărtați-l de pe foc. Zahărul și sarea se dizolvă în lichid destul de repede, deși alte condimente vor pluti în amestec, ceea ce este complet în regulă.

Se lasă să se răcească ușor. Cu cât lăsați mai mult timp să se răcească la temperatura camerei, cu atât ceapa roșie murată va fi mai crocantă.

Adăugați ceapa și ardeii tăiați felii subțiri și apăsați pentru a-i scufunda sub saramura de murat. Se transferă într-un recipient și se închide ermetic. Un borcan mare este excelent pentru salată.

Super ușor și delicios de făcut, nu-i așa?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: