Redactia.ro
Home » TV » Salman Khan și Iulia Vântur, apariție rară împreună. Cum au fost surprinși

Salman Khan și Iulia Vântur, apariție rară împreună. Cum au fost surprinși

GALERIE FOTO (2)

După o perioadă petrecută în România, în această vară, Iulia Vântur apare în sfârșit la brațul celebrului Salman Khan. Cei doi au apărut împreună la omagierea unui prieten al actorului, care s-a stins din viață în luna iunie 2020.

Deși formează un cuplu de nouă ani, Iulia Vântur și Salman Khan își pot număra pe degete aparițiile împreună. Amândoi vorbesc extrem de rar despre relația lor. Însă, atunci când vine vorba de familia și prietenii apropiați, fac excepție de la regulă și se comportă ca un cuplu obișnuit!

Salman Khan și Iulia Vântur, apariție rară împreună

Așa se face că fosta prezentatoare și actorul indian au fost surprinși recent într-o ipostază rară. Fosta vedetă Pro TV și celebrul actor au fost surprinși la comemorarea lui Wajid Khan, care a murit în vara anului trecut după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Așa se face că anul acesta Iulia Vântur și partenerul ei de viață nu au uitat de ziua de naștere a regretatului muzician și au dat curs invitației primite din partea rudelor acestuia.

Sajid Khan a publicat pe Instagram o filmare din momentul tăierii tortului, alături de un mesaj emoționant pentru fratele său: ‘Te iubim, Wajid. Lumea te iubește’.

Iulia Vântur, mesaj emoționant după moartea lui Wajid Khan

Iulia Vântur a fost afectată de moartea lui Wajid Khan, pe care a avut ocazia să-l cunoască prin intermediul iubitului ei. Iulia Vântur a transmis un mesaj emoționant în memoria regretatului director muzical, imediat după aflarea veștii.

‘Amabil, blând și foarte talentat. Tu vei trăi în inimile noastre pentru totdeauna. Îți mulțumesc pentru moștenirea uimitoare pe care ai creat-o ❤️ Vocea ta va mângâia inimile noastre. Te iubim, Wajid Bhai.

Odihnește-te în pace și dragoste 🙏🏼 #wajidkhan #rip #love #respect #music #composer #singer #kindness)’, a scris Iulia Vântur, anul trecut, pe contul său de Instagram.

Wajid Khan a fost unul dintre cei mai apreciați directori muzicali din India. El a murit în luna iunie a anului 2020. Artistul era internat într-un spital din Mumbai, unde doctorii îl tratau după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Parte din duo-ul Sajid-Wajid, Wajid Khan a cântat și chiar a compus mai multe albume pentru filmele lui Salman Khan, printre care se numără melodiile Dabangg, Wanted și Partner.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: