Redactia.ro
Home » Știri » Sancţiunile pentru Coreea de Nord rămân în vigoare. Ce spune Donald Trump

Sancţiunile pentru Coreea de Nord rămân în vigoare. Ce spune Donald Trump

Sancţiunile pentru Coreea de Nord rămân în vigoare. Ce spune Donald Trump

Summitul dintre liderii din SUA şi Coreea de Nord nu a mers aşa cum se aştepta şeful de la Casa Albă, iar unele sancţiuni aplicate regimului de la Phenian rămân în vigoare.

Preşedintele american Donald Trump a declarat joi, după summitul cu Kim Jong Un de la Hanoi, că liderul nord-coreean a fost dispus să renunţe la unele dintre centrele nucleare ale ţării sale, „dar nu la cele pe care le-am dorit noi„, relatează DPA şi AFP.

Din acest motiv, nu am putut renunţa la toate sancţiunile„, a spus Trump, după summitul de două zile cu Kim care s-a încheiat fără semnarea unui acord privind denuclearizarea Coreii de Nord.

Am simţit amândoi că nu era un lucru bun să semnăm ceva„, a mai declarat preşedintele american într-o conferinţă de presă.

Uneori trebuie să vorbeşti, iar acesta a fost un astfel de moment„, a adăugat el.

Cel de-al doilea summit dintre preşedintele american Donald Trump şi liderul nord-coreean Kim Jong Un s-a încheiat joi, la Hanoi, fără un acord privind denuclearizarea Coreei de Nord.

Cei doi lideri au discutat diverse mijloace de a avansa în privinţa denuclearizării şi conceptelor de resort economic„, a precizat, într-un comunicat, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders.

Nu s-a ajuns la niciun acord de această dată, dar echipele lor sunt nerăbdătoare să se întâlnească în viitor„, a adăugat ea, precizând de asemenea că cei doi lideri au avut „întâlniri foarte bune şi constructive„.

Citeşte şi: Summit Trump – Kim în Vietnam. Ce vor discuta cei doi lideri

Summit Trump – Kim în Vietnam. Ce vor discuta cei doi lideri

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: