Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Șantajul la care a fost supus un moldovean de către soțul amantei. Motivul „incendiar” pentru care i-a cerut câte 200 de euro pe lună, timp de doi ani VIDEO

Șantajul la care a fost supus un moldovean de către soțul amantei. Motivul „incendiar” pentru care i-a cerut câte 200 de euro pe lună, timp de doi ani VIDEO

Șantajul la care a fost supus un Moldovean de către soțul amantei. Motivul „incendiar” pentru care i-a cerut câte 200 de euro pe lună, timp de doi ani VIDEO

Șantajul la care a fost supus un moldovean de către soțul amantei. Iată care a fost motivul „incendiar” pentru care i-a cerut câte 200 de euro pe lună, timp de doi ani!

Șantajul la care a fost supus un moldovean de către soțul amantei

Un caz șocant de șantaj a fost dezvăluit în Chișinău, unde trei bărbați și o femeie sunt acum cercetați pentru infracțiuni de acest fel. Scandalul a izbucnit atunci când soțul femeii de 40 de ani a aflat că aceasta îl înșela în timpul absenței lui la muncă în străinătate. Mai mult, se pare că femeia i-ar fi acordat și o sumă considerabilă de bani amantului, în valoare de 1.000 de euro, conform publicației locale Timpul, relatează Pro TV.

Soțul, în vârstă de 60 de ani, hotărât să-și recupereze nu doar banii, ci și să se răzbune, a apelat la ajutorul unui prieten, ale cărui concubină îl cunoștea pe amantul femeii, un tânăr de doar 25 de ani.

Soțul înșelat i-a cerut amantului 200 de euro pe lună, timp de doi ani

Pentru a pune în aplicare acest plan de răzbunare, femeia implicată în acțiunea ilegală care urma să aibă loc a pus în scenă un șantaj. Acesta l-a atras pe amant într-o cafenea din oraș sub pretextul unei întâlniri. În acel moment, au apărut și cei doi complici: concubinul femeii și soțul înșelat, care era plin de furie.

Aceștia i-au prezentat amantului un document scris manual, în care acesta era forțat să accepte obligația de a transfera lunar suma de 200 de euro în contul soțului înșelat, timp de doi ani.

După acest incident, amantul a luat legătura cu autoritățile și a depus o plângere la poliție. Ca urmare, ofițerii de la Direcția Combaterea Criminalității Organizate și procurorii au efectuat percheziții la locuințele celor patru implicați în acest caz.Cei doi dintre bărbați au fost arestați, în timp ce soțul înșelat, plecat între timp la muncă în străinătate, este căutat în prezent de către autorități pentru a fi dus în fața justiției.

 

Sursa foto: Captură ecran YouTube- POLITIA RM

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: