Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Săpa o fântână când a găsit ceva ciudat în pământ. Incredibil ce era

Săpa o fântână când a găsit ceva ciudat în pământ. Incredibil ce era

GALERIE FOTO (4) Săpa o fântână când a găsit ceva ciudat în pământ. Incredibil ce era

Săpa o fântână când a găsit ceva ciudat în pământ. Au început să sape în jurul obiectului, însă nu au reușit să îl scoată fără o macara.

Săpau o fântână. James împreună cu un coleg de-al său au descoperit ceva ciudat în noroi. Au început să sape în jurul obictului, însă munca devenea din ce în ce mai grea. La un moment dat, cei doi au descoperit că este un os. Au săpat în continuare, însă oase din ce în ce mai mari apăreau așa că a fost necesar să se intervină cu o macara pentru a scoate tot ceea ce zăcea în pământ.

Săpa o fântână când a găsit ceva ciudat în pământ. Incredibil ce era

Știrea a făcut înconjurul lumii. Cei doi muncitori au descoperit în pământ rămășițele unuia dintre rudele preistorice ale elefanților. Au dezgropat ceea ce părea a fi coastele unui animal, apoi a găsit un craniu, coloana vertebrală și doi colți uriași. Se pare că rămășițele au aparținut unui mamut lânos. Această specie fiind dispărută de câteva mii de ani, conform Antena 3.

În momentul în care au făcut descopererirea, muncitorii au cerut ajutorul specialiștilor de la Universitatea din Michigan. Aceștia i-au transmis lui James că scheletul are 15.000 de ani și este unul dintre cele mai importante descoperite vreodată în statul Michigan.
Fiind una dintre cele mai importante descoperiri făcute vreodată, James Bristle a decis ca mamutul să fie donat Universității din Michigan. Însă, cu o singură condiție. De altfel, de înțeles. Acesta a dorit ca rămășițele mamutului lânos să fie botezat ”mamutul Bristle”, în onoarea lui James Bristle, cel care l-a descoperit, scrie bzi.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini