Redactia.ro
Home » Știri » SĂPUN ANTIBACTERIAN, retras de pe piață! Ce conținea la ingrediente

SĂPUN ANTIBACTERIAN, retras de pe piață! Ce conținea la ingrediente

SĂPUN ANTIBACTERIAN, retras de pe piață! Ce conținea la ingrediente

SĂPUN ANTIBACTERIAN retras de pe piața din America din cauza ingredientelor periculoase.

Veşti alarmante pentru persoanele care folosesc săpun antibacterian: Acestea au fost scoase de pe piață în S.U.A, în urma unei decizii luate de către autoritatea de reglementare în domeniul alimentar și al medicamentelor, FDA.

Reprezentanții FDA au precizat că nu pot dovedi faptul că săpunurile antibacteriene sunt mai bune și sănătoare decât cele obișnuite

Directoul Centrului de Evaluare și Cercetare din cadrul FDA, Janet Woodcock, a declarat: ”Consumatorii se pot gândi că produsele de curățare de acest tip sunt mai eficiente în prevenirea răspândirii germenilor, dar nu avem nicio dovadă științifică a faptului că ele sunt mai bune decât apa și săpunul obișnuit. Dimpotrivă, anumite date sugerează faptul că ingredientele antibacteriene pot face mai mult rău decât bine pe termen lung

Această nouă lege se aplică oricărui săpun antiseptic care conține unul sau mai multe componente chimice dintre care se pot enumera triclocarbonul sau triclosanul.

Rămâne de văzut dacă și statele din Uniunea Europeană vor lua în considerare modificările făcute de S.U.A, interzicând săpunurile ce pot afecta sănătatea dacă sunt folosite pe termen lung.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: