Redactia.ro
Home » Sport » Sara Carbonero a fost operată din nou! Trebuie să reia tratamentul

Sara Carbonero a fost operată din nou! Trebuie să reia tratamentul

Sara Carbonero, Sara Carbonero operată, Iker Casillas

Sara Carbonero, soția legendarului portar, Iker Casillas a suferit o noua intervenție chirurgicală. Celebra jurnalistă este nevoită să lupte pentru viața ei, după ce a aflat că are din nou cancer ovarian.

Sara Carbonero (37 ani) a fost operată în urmă cu câteva zile, iar jurnaliștii de la ABC susțin că intervenția a fost un success.

„Din fericire, problemele au fost detectate foarte rapid. Urmează totuşi câteva luni în care mă voi chinui urmând tratamentul prescris de medici”, a declarat Sara.

Acum , soția fostului portar trebuie să treacă prin același calvar prin care a trecut și în 2019, atunci când a aflat că este bolnavă. După ce a fost operată și a făcut chimioterapie, Sara anunțase că s-a vindecat.

”Nu poți controla totul și trebuie să trăiești în prezent. Când mă trezesc, mă gândesc la cel puțin trei lucruri pe care le am și pentru care mă consider privilegiată. Meditez și practic exerciții de respirație zilnic. Le recomand, mie mi-au schimbat viața. E bine să avem acel puțin timp cu noi, să ne întrebăm ce vrem în viață, să învățăm să ne ascultăm”, declarat Sara Carbonero, pentru revista Elle Spania.

În același an, 2019, portarul, care a evoluat ultima oară pentru Porto, a trecut și el prin momente dificile. A suferit un infarct în timpul unui antrenament.

Sara și Iker Casillas, unul dintre cele mai frumoase cupluri

Casillas şi Carbonero s-au căsătorit în 2016, după o relaţie de şase ani. S-au cunoscut chiar înainte de Cupa Mondială din Africa de Sud. În timpul CM, relația a fost dezvăluită chiar în fața camerelor de luat vederi. Sara îi lua un interviu portarului, după ce Spania a devenit campioană mondială. Acesta nu s-a mai putut abţine și în euforia momentului a sărutat-o. Cei doi au acceptat să facă un documentar despre viața lor în care au vorbit despre acel moment.

”Atunci eram liniștiți, a fost foarte romantic și frumos. Dar acum îmi e rușine să văd asta. A fost o acțiune impulsivă, așa am simțit pe moment”, a spus Casillas, anul trecut.

”Mă simt foarte jenată. Când eram în avion și ne-am întors la Madrid, ne-am uitat pe poze. Când am văzut mesajele și toată nebunia aceea, ne-am dat seama că momentul a avut un impact mai mare decât ne gândeam noi”, a spus și Sara.

Sara Carbonero și Iker Casillas au împreună au doi copii, Martin şi Lucas.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: