Redactia.ro
Home » Monden » Sărbătoare mare familia Măruță! Eva împlinește astăzi vârsta de 6 ani. Mesajul emoționant postat de Andra

Sărbătoare mare familia Măruță! Eva împlinește astăzi vârsta de 6 ani. Mesajul emoționant postat de Andra

Sărbătoare mare familia Măruță! Eva împlinește astăzi vârsta de 6 ani. Mesajul emoționant postat de Andra

Familia Măruță are astăzi parte de o sărbătoare importantă! Mezina familiei, Eva, împlinește vârsta de 6 ani. Andra a făcut public un mesaj emoționant de ziua fiicei ei. 

Sărbătoare mare familia Măruță! Eva împlinește astăzi vârsta de 6 ani. Mesajul emoționant postat de Andra

Eva Măruță, fiica cea mică a Andrei și a lui Cătălin Măruță împlinește astăzi vârsta de 6 ani, motiv pentru care va avea parte de o petrecere pe cinste acasă, acolo unde toată familia și prietenii s-au strâns să fie prezenți la marele eveniment.

Cântăreața a publicat recent un mesaj emoționant pentru micuță, însoțit și de câteva fotografii. Vedeta a ținut să-i transmită fetiței sale cât de mult o iubește și cât de importantă este în viața sa.

”La mulți ani, raza mea de soare! Eva mea dulce și deșteaptă, să fii mereu cu sufletul deschis, ca acum!”, i-a scris Andra fiicei sale pe Instagram.

Postarea a stârnit o mulțime de reacții, iar în doar câteva ore de la publicare fotografiile au primit mii de aprecieri din partea fanilor, dar și o mulțime de urări pentru cea mică.

Deși e mereu ocupată și pe drumuri către concerte, Andra știe cum să-și împartă timpul și să nu-și neglijeze niciodată familia, motiv pentru care a precizat că petrecere destul de mult cu copiii ei, dar și cu soțul său. Aceștia au multe activități împreună, călătoresc și se bucură din plin de timpul pe care îl petrec împreună, iar vedeta a precizat că e foarte deschisă cu copiii ei, dar e atentă să nu exagereze cu răsfățul.

Câți bani câștigă Eva Măruță la doar 6 ani

Eva Măruță câștigă proprii bănuți la cei șase ani, pe care îi împlinește astăzi ( vineri, 23 iulie-n.r). Mai exact, mezina familiei Măruță reușește să se întrețină din canalul său de youtube, unde adună chiar și peste un milion de vizualizări, dar și din Instagram, Facebook sau Tik-Tok, unde obține mii de aprecieri, datorită umorului și carismei sale.

Pe canalul de youtube, Eva Măruță are peste 150 de mii de abonați, iar anul trecut, platforma online a premiat-o cu butonul pentru 100 de mii de abonați, fapt care a bucurat-o extrem de mult pe fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță.

”Vă mulțumesc tuturor pentru că îmi urmăriți vlogul! Acum suntem mai mult de 100.000 de prieteni! Mulțumesc, YouTube, și le mulțumesc lui David, mami și lui tati că mă ajută să fac filmulețe despre familia noastră!  David ? Andra ? Catalin”, a scris Eva pe rețelele de socializare.

La unele filmulețe, Eva are peste un milion de vizualizări, iar potrivit statiscilor, la un asemenea număr se pot câștiga sume peste 2000 de euro. Pe pagina de Instagram, Eva are peste 300 de mii de urmăritori, iar potrivit lui Georgie Cavanagh, fondator TRIBE, un utilizator cu un cont de 100.000 de urmăritori, poate câștiga peste 500 de dolari. De asemenea, împreună cu fratele ei, David, Eva Măruță a făcut anul trecut o reclamă la ”Trolii descoperă lumea”. Ambii frați au fost imaginea unui hipermaket cunoscut, din care cu siguranță au avut de încasat sume fabuloase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: